SportSzegedi Arcok

Koronavírus: a szegedi világbajnok is egy jó ügy mellé állt

Birkás Balázs az NKM-Szeged VE világbajnok kajakosa is segít a bajban. Számára is fontos a tanulás, így azonnal igent mondott, amikor egy hátrányos helyzetű gyerekek megsegítésére indult kezdeményezéssel kapcsolatban keresték meg. Az ő oktatásukon szeretnének könnyíteni.

Zenészek, közismert emberek fogtak össze, hogy segítsenek. Köztük a szegedi kajakos, akinek az életében a tanulás több, mint kipipálandó tétel: a Deák Ferenc Gimnáziumból az SZTE Mérnöki Karára tanult tovább.

Balázs:”Nem csak a jó pap, a jó kajakos is holtig tanul! Szerencsére jó tanáraim, mondhatom mestereim voltak és most is sok olyan ember vesz körül, akiktől igyekszem ellesni, megtanulni, mit hogyan érdemes csinálni. Ezért álltam a kezdeményezés mellé, mert ha csak eggyel több laptopot is sikerül összegyűjteni miattam, már megérte, hogy egy gyerek jobb minőségben vehessen részt az online oktatásban!”

https://www.facebook.com/iloveretro.hu/photos/gm.554733408507618/2540273142740554/?type=3&theater

A kampányhoz bárki csatlakozhat, akinek van egy használaton kívüli, de működő laptopja, tabletje otthon. Hogy a jelenleg is a szegedi egyetemen tanuló sportoló hol és hogyan edz a járvány idején, valamint mitől is nagyon “magyar sport” a kajak-kenu, az kiderül ma este 7 órakor a Szeged365.hu első podcastjéből, amelyben ő volt az egyik vendég!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb