Kikapcs

Közlemény: lesz SZIN 2020! Jason Derulo, jöhetsz Szegedre!

Befutott a SZIN közleménye: úgy tűnik, megtartják az augusztus végi óriás-dzsemborit a Partfürdőn! Gulyás Gergely csütörtökön közölte, augusztus 15-ig tilos megtartani az 500 főnél nagyobb rendezvényeket, melyet drámai bejelentések követtek: az áldozatok között még a Szegedi Szabadtéri Játékok is ott sorakozik.

Forrás: SZIN, Facebook

A csütörtöki bejelentést rengeteg rossz hír követte a rendezvények, fesztiválok világából: nálunk a Szegedi Szabadtéri Játékok jelentette be, hogy elmarad, országos szinten pedig többek között a Sziget, a Volt és a Balaton Sound hármas jelezte, hogy kihagyják az idei évet.

Összesítésünk a témában:

Mivel a szegedi közösségi média csoportok a napokban telis – tele voltak a Tisza-parti fesztivál lefújását híresztelő hoax-okkal, még hétfőn úgy döntöttünk, rákérdezünk a szervezőknél: mit tudnak, mire készülnek? A Szegedi Ifjúsági Napokat szervező Szegedi Rendezvény – és Médiaközpont Kft. ügyvezetője, Jávorszky Iván hétfőn bizakodóan nyilatkozott a Szeged365.hu-nak: “Készen állunk a fesztivál megtartására és egyelőre úgy is gondolkodunk, hogy azt meg is tehetjük.” Úgy tűnik, az ügyvezető számításai bejöttek, a kormányrendelet értelmében hivatalosan is lehet SZIN, ennek tükrében pár órája már egy közleményt is kiadtak:

Eljött az ideje, hogy a kialakult helyzetre való tekintettel teljeskörű tájékoztatást nyújtsunk a SZIN2020 terveivel kapcsolatban. Augusztus végén Együtt Zárhatjuk a Nyarat!❤️🤟

A mai Kormányinfót követően a Miniszterelnökséget vezető Miniszter bejelentése alapján bebizonyosodni látszik, hogy a SZIN-es stáb elmúlt féléves munkája nem volt hiábavaló, vagyis augusztus végén együtt zárhatjuk a nyarat a Tisza partján. LESZ SZIN FESZTIVÁL❗️ Természetesen, továbbra is folyamatosan figyelemmel kísérjük a híreket, új jogszabályokat, ajánlásokat, tanácsokat, amelyeket a szakemberek javasolnak. Abban az esetben, ha a hatóságok döntése szerint mégsem tudjuk megrendezni az idei évben a fesztivált két opciót fogunk felkínálni azoknak, akik már megvásárolták bérletüket:
👉 a már megvásárolt bérletek érvényesek lesznek a 2021-es Szegedi Ifjúsági Napokra
👉 a megvásárolt bérletek árát visszatérítjük.

Fesztiválszervező kollégáinknak, barátainknak, zenekari tagoknak pedig az augusztus 15-ig tartó időszakra kitartást és rengeteg erőt kívánunk!🙁🙏

SZIN Fesztivál szervezői

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb