Közélet

827 rendőri intézkedés volt eddig Csongrád megyében – tömegek jelentek meg a rendeléseken

Újságírói kérdésre a mai napon az operatív törzs sajtótájékoztatóján Kiss Róbert rendőr alezredes elárulta, hogy a kijárási korlátozások bevezetése óta 827 esetben hajtottak végre rendőri intézkedést, természetesen különböző súllyal és különböző féléket. Müller Cecília országos tisztifőorvos elmondta, hogy néhány helyen tömegek jelentek meg a különböző rendeléseken.

Csongrád megyében 827 rendőri intézkedés történt a kijárási korlátozás megszegése miatt, ebből 653 fő intézkedés, 84 helyszíni bírság, 180 feljelentés volt, adott tájékoztatást újságírói kérdésre Kiss Róbert rendőr alezredes az operatív törzs keddi sajtótájékoztatóján.

Müller Cecília országos tisztifőorvos elmondta, hogy a tegnapi tapasztalatok alapján néhány helyen tömegek jelentek meg az alapellátásban, a háziorvosi, a házi gyermekorvosi, a védőnői és fogászati alapellátás során, a járóbeteg-szakellátásban és a szakellátásban, noha nyomatékosan felhívták a figyelmet a telefonos bejelentkezésre, és hogy az egyes várókban egyszerre maximum 4 ember tartózkodhat.

A sürgősségi ellátások továbbra is változatlan formában folynak és egyben soron kívüliek, mondta az országos tisztifőorvos.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb