Blog

A mai #blogom témája: ?????????

Vajon miért nem olvasnak értelmezve az emberek? Miért alkotnak véleményt elolvasás nélkül? Miért tombol bennük ekkora indulat? Miért csodálkozunk a politikai “egybites” kommunikációkon? Miért nem távoktatás a távoktatás? Ha az lenne, normális esetben az iskola kvázi gyermekmegőrző lenne, hogy a szülő dolgozhasson? Miért nem fertőzött szinte a koronavírus hazánkban? Miért nem örülünk annak, ha mi tényleg legyőztük a sok maszkkal, és a fegyelmezettséggel? Júniusban legyen még iskola? A szolidaritásban miért nem szerepel, akinek kellene? Hol vannak a képviselők most amikor a legjobban kellenének? Miért a civilek a legszolidárisabbak? Miért agresszívan támadnak, a véleményezett agresszió ellen? Miért kiáltanak szabadságért azok, akik nem hallgatják meg a másik oldalt? Miért nem tapsoljuk meg az otthon tanuló szülőket? Miért nem ismerjük el, ha valami jó? Miért teszünk fel egy blog elején tucatnyi kérdést?❓ :)

A kérdésekre, ha nem is részletesen, de annál sejtelmesen jöjjenek a válaszok. A blogom általános címe: Szegeden rossz élni és EGYÉB HAZUGSÁGOK! 😉 A címet sem olvassák végig az emberek, és azonnal véleményt írnak, választékosan, kedvesen: “húzakkor el inne…bzd meg mennyé kőtözz el”..  Mielőtt véleményt alkotsz, kérlek olvasd is el, és ha akkor is ez a vélemény, akkor írd meg bátran! :) Természetesen több ezren el is olvassátok, és nagyon sok pozitív visszajelzést kapok írásban, de a Mars téri piacon sétálva is megszólítanak és elismerően szólnak a cikkeinkről, aminek nagyon örülök. 💯🔝 ‼ Az oldalt naponta több, mint félszázezren olvassátok, ami megdöbbentő, de rendkívül büszke érzéssel tölt el.

Szegedet nem lehet nem szeretni. Erről írtam első blogomban: ⤵

Egy szegedinek 10x annyit kell küzdenie a sikerért, mint bárhol máshol, de érdemes küzdeni, mert Szeged megérdemli a polgárok küzdését és harcát. 🔥💪 A fesztiváljainkért minden évben meg kell küzdenünk, idén kicsit más okból is, de ugyancsak meg kell harcolnunk azért, hogy a sok támadás ellenére létezzenek, és vigyék Szeged város büszke hírét a világban. Erről itt írtam: ⤵

😁🤩 Leírhatatlanul büszke és boldog vagyok: a Dél-magyarországi Polgári Egyesülettel megannyi maszkot osztottunk ki, és leírni is nehéz lenne mennyi embernek köszönjük a szolidaritását. Sajnos kevés köztük a politikus és annál több a civil, természetesen tisztelet a kivételnek, mert mind két oldalon vannak, akik értik és átérzik mi az hogy Ők a közösség által választott vezetők. Személyesen is jelen vannak és segítenek. Nagy taps a szolidáris Szegednek, jó érzés nap mint nap megtapasztalni, hogy mennyi ember segít ilyenkor is…jó ezekről folymatosan beszámolni, és segíteni együtt a rászoruló szegedieken. 👏👏👏

Imádom, hogy újra megtanultam írásban tizedes törtekkel szorozni, osztani…nagyon jó érzés, hogy történelemből is sikerül átvennem újra egy-két részt, sőt a néptánc órák is beköltöztek az otthonomba, és operát is hallgatok, pedig nem nagyon szeretem. ✌🤓Tablókat is tudok már készíteni, bár elszomorít ha két egyest kapunk érte, és megtanultam több olyan kifejezést, amit előtte sohasem hallottam: “zoomolunk, kréta, coospace…stb”

Tudom nehéz sok embernek ebben hinnie, de lassan mindenki olvashatja, érezheti, hogy mi a Szeged365.hu csapata ténylegesen nem veszünk részt politikai sárdobálásban, mi ízig – vérig szegediekként csak és kizárólag Szeged és a szegediek érdekeit szolgáljuk. 🔝💯 Nagyon hittünk, és egyre jobban hiszünk abban, hogy Szeged megérdemelte már, hogy legyen egy vagány, nagyon lokálpatrióta hírpotálja, ami nem szolgál egyetlenegy politikai pártot, és egyetlen egy személyes érdeket sem. Boldog vagyok, hogy naponta kapjuk az elismerő üzeneteket: végre, egy ilyen oldalra vágyott, imád bennünket olvasni, és nagyon, de nagyon szurkolnak nekünk, hogy még jobban, még többet írjunk Szegedről, és szegediként objektívan szállítsuk a híreket! Nem állunk le csináljuk! ;)

Amit nagyon köszönök: azt az erőt amit akkor érzek, amikor látom a napi egyedi olvasóink számát, azt a szegedi büszkeséget, ami akkor önt el, amikor olvasom mennyi szegedinek van jó gondolata, mély érzelme, politikamentesen Szeged városáért érzett szeretetből. Köszönöm ezt Neked! 💙💖 Cserébe még durvábban rákapcsolunk, még jobban szolgáljuk a galaxis legszerethetőbb városát: Szegedet! ;)

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb