Szegedi Arcok

Best of Police: a hét legzúzósabb rendőrségi hírei, Szegedről

Sűrű hetet tudhatnak maguk mögött a Szegedi Rendőrkapitányság kollégái, végigfésülve az elmúlt napok rendőrségi híreit olyan érzetünk támadt, hogy nem is Szegeden, hanem a GTA című játékból ismert Vice Cityben vagy egy Snoop Dogg klipben vagyunk… Vadonatúj sorozatunkban összegyűjtjük a hét legfontosabb (vagy épp legmeglepőbb) rendőrségi híreit, természetesen Szegedről és Csongrád-Csanád megyéből.

Íme az első “best of”, hétfőtől vasárnapig, időrendi sorrendben – előtte pedig egy kis aláfestő muzsika Snoop Dogg-éktól, a megfelelő hangulathoz:

A VILÁG LEGRÖVIDEBB AUTÓS ÜLDÖZÉSE, NANÁ, HOGY SZEGEDEN

Hétfőn hajnalban próbálták meg igazoltatni Szeged külterületén a rendőrök egy szerb rendszámú gépkocsit, amit speciel egy embercsempész vezetett. A sofőr megpróbált kereket oldani, de lányos zavarában egy táblának ütközött:

A lúzer embercsempész sztorija szerdán folytatódott, ezúttal már a bíróságon:

EGY SZÉP KIS CSALÁDI VÁLLALKOZÁS, SZEGEDRŐL: ELKAPTÁK A STRICI FELESÉGÉT IS

Hétfőn adta hírül a rendőrség: elfogták a múlt héten letartóztatott szegedi stricik egyik tagjának feleségét. A nő férjével együtt veréssel és fenyegetéssel vette rá áldozatát arra, hogy prostitúciót folytasson Magyarországon, Németországban és Ausztriában.

A “kedves” asszonyka férfjét még a múlt héten csípték el, arról bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz.

HÁROMSZÁZMILLIÓ FORINTNYI LOPOTT RUHÁT KAPCSOLTAK LE AZ M43-ASON

Törökországból érkezett az a kamion, amiben átvizsgáláskor több mint tízezer darab hamis ruhát találtak a pénzügyőrök az M43-as autópályán. A közel 300 millió forint értékű szállítmányt a NAV munkatársai lefoglalták – tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) hétfőn az MTI-t.

IGAZI FÉREG: MEGVERTE A FELESÉGÉT, MAJD A RUHÁK ALÁ BÚJT A RENDŐRÖK ELŐL

Kapcsolati erőszakért és súlyos testi sértésért is felelősségre vonhatják azt a többszörösen büntetett előéletű szegedi férfit, aki egy éven át rendszeresen bántalmazta a feleségét, a kiérkező rendőrök elől viszont ruhák közé rejtőzve próbált elbújni.

Süllyedjen el szégyenében:

SZÖKÖTT RABOT CSÍPTEK EL

Elfogták azt az üllési rabot, aki szombaton szökésekor az állampusztai intézet melletti lovardában dolgozott. Nem hivatalos forrásból tudjuk (a szökevény egyik ismerőse kereste meg szerkesztőségünket), hogy a rabnak alig 3 hónapja lett volna hátra a börtönben, amiből a produkciónak köszönhetően simán lehet még 3 év is.

Jó ötlet volt?

MORTAL KOMBAT, SZEGEDI VERZIÓ, FÉLTÉKENYSÉGBŐL, VASCSŐVEL

Gyanús üzeneteket olvasott a felesége telefonján, majd a kiérkező szeretőre támadt vascsővel egy férfi az egyik Csongrád-Csanád megyei kistelepülésen. Életveszélyt okozó testi sértés lett a vita vége:

21 KILÓS, 250 MILLIÓ FORINTOS HEROINFOGÁS RÖSZKÉN

Hatalmas mennyiségű heroint akart Magyarországra hozni szerda éjjel egy szerb férfi. A több mint negyedmilliárd forint értékű szállítmányt drogkereső kutya vette észre a röszkei határon.

AZ ÉLET CSÁSZÁRA: HOTELBEN SZÁLLT MEG SZÖKÉS KÖZBEN AZ ÜLLÉSI RAB

Még mindig a fenti, üllési rab… Nem kispályázott: július 4-én lépett meg az állampusztai kóterből, elindult szegedi otthonába, útközben pedig egy szállodába jelentkezett be álnéven. Végül itt fogták el a férfit a solti rendőrök.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb