- Hirdetés -
25.8 C
Szeged
2020, augusztus 3., hétfő

- Hirdetés -
Kezdőlap Közélet Mielőtt bele szaladnál: hétfőtől fizetős a parkolás a Huszár Mátyás rakparton

Mielőtt bele szaladnál: hétfőtől fizetős a parkolás a Huszár Mátyás rakparton

Szeged város közgyűlése még februárban döntött róla, hétfő reggel 8-tól pedig életbe lépnek az új szabályok, innentől kezdve fizetős lesz a parkolás a Huszár Mátyás rakparton (is). Mutatjuk, mire figyelj holnap reggeltől!

Péntek esti életkép a Huszár Mátyás rakpartól, a lezárás előtti időszakból.

A rendelet összesen 400 parkolóhelyet érint, amit korábban engedéllyel vagy díjmentesen lehetett csak használni. A Szepark tájékoztatása alapján a Zöld zónában a Rerrich Béla téren, a Török utcában is keresni kell a parkolóautomatákat, míg a Kiss Ernő utcában megszűnik a fésűs parkolási rend, és helyette félkerekes, párhuzamos lesz. A Sárga zónában a Kossuth Lajos sugárutat, a Lechner teret és a fent már említett Huszár Mátyás rakpartot érintik a változások, így itt is rá kell nyomni az SMS parkolásra vagy megkeresni a közelben kihelyezett automatákat. A díjmentes buszparkoló is megszűnik a rakparton, ez átkerül a Felső Tisza-part elejére, a folyó felőli oldalra.

Egy dolog viszont pozitív: a borsos tételeket tartalmazó szegedi “mikuláscsomagok” ezentúl növényi eredetű, 100%-ban lebomló, zöld színű anyagból készülnek.

- Hirdetés -
- Hirdetés -
- Hirdetés -

Legfrissebb

- Hirdetés -