Kikapcs

Szeged365 kikapcs: R88 szülinap, jégdisco, Szexy Szombat

Hatalmas bulival készül a Rádiós88 a Hungiban, de lehűtheted magad a Műjégpálya Jégdiscójában is. Ha még nem tudod, merre visz az éjszaka, segítünk választani!

A CASABLANCA BÁR & TAPAS BEMUTATJA: NYENYEC

Remek zene, kiváló italok és tapas egy helyen: kellemes szombat estét ígér a Casablanca Bár & Tapas. A szervezők szerint szép íve lesz a szombat estének, deep tech tribe vonalon mozognak majd minőségi elektronikával, a zenei repertoárt Nyenyec biztosítja.

30. SZÜLETÉSNAPJÁT ÜNNEPLI A RÁDIÓ88 A HUNGIBAN

Remek programmal készül a Rádió 88: a Hungiban olyan állandó fesztiválfellépő DJ-k állnak majd a lemezjátszóknál, mint a szegedi Joer Junior, a budai Club 88 klub alapítója a Drop the Cheese, az örök Rádió 88 rajongó BigBill és ha már Rádió 88 szülinap akkor a rádió új ügyvezetője is újra lemezjátszók mögé áll, Nacsa Norbi pörgeti Szeged kedvenc zenéit.

SUMMER TROPICAL ICE PARTY A JÉGPÁLYÁN

Hagyd kint a forróságot és hűtsd le magad a szegedi Műjégpályán Augusztus 8-án szombaton, egy különleges jeges estén a nyári szünetben! A jégpáylán a DJ JoerJunior lesz, a hangulatfelelős pedig MolnárBé.

TŰZBE HOZ A RETRO

A Burn jóvoltából sok-sok energiaitalos ajándékot kapnak ma este a Tisza Gyöngye vendégei. Az első 100 belépő Burn passtartót kap, este 23:00 órától DJ Toka zenél majd, aki Burn pólókat is ajándékoz majd a jónépnek.

HA SZOMBAT, AKKOR DOKK

Természetesen folytatódik ma is a Szexy Szombat a Dokkon, a fedélzeti kapitány 23:00 órától WALSH.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb