Sport

Best of Heti Sport: edzőmeccseken tarol a Pick, készülnek a kosarasok, félbeszakadt a vízilabda Magyar Kupa

Aktív volt az elmúlt hét nap sport szempontból. Hazatért a MOL-PICK Szeged, és mindenkit végigpofoz, akik szembejönnek, anyai örömök elé néz Márton Anita, elkezdték a felkészülést a kosarasok. Majdnem összejött a megyei derbi a vízilabda Magyar Kupában, de a koronavírus miatt félbeszakadt a sorozat.

KÉT EDZŐMECCS, KÉT GYŐZELEM A KÉKEK MÉRLEGE

Szerdán a Dabas látogatott Szegedre, a zárt kapus meccsre bejutottunk, hogy tudósíthassunk az eseményekről.

Szombat délután második edzőmeccsét játszotta a MOL-PICK Szeged. A rendkívül sok gólt hozó, 60 perc alatt 70 találatot eredményező meccsen a hazaiak 43-27-re nyertek.

LEFÚJTÁK A VÍZILABDA MAGYAR KUPÁT

Négy Fradi játékosnál mutatták ki a koronavírust, emiatt félbeszakadt a kiírás. A 9. hely sorsa épp megyei rangadón dőlt volna el.

A szegedi játékosokat is letesztelték, szerencsére mindenkinél negatív eredmények születtek.

MÁR EDZENEK A KOSARASOK IS

Elkezdte a felkészülést a Naturtex-SZTE Szedeák, a keret tagjai hétfőn este találkoztak először a sportcsarnokban: Szrecsko Szekulovics vezetőedző mellett a csapat új igazolása, Djordje Dzeletovics is túl van a két negatív koronavírus teszten, így ott voltak az első tréningen.

ANYA LESZ MÁRTON ANITA

A szegedi Márton Anita, a magyar atlétika első világbajnoka csütörtökön jelentette be, hogy februárra várják férjével első gyermeküket, aki kislány lesz.

A PARTFÜRDŐN EDZŐTÁBOROZTAK AZ MMA-SOK

Telt házzal pörgött a Sárközi MMA Team és a Szegedi Küzdősport Klub kevert harcművészeti (MMA) edzőtábora az Újszegedi Partfürdőn, amelyen természetesen mi is ott jártunk.

PÁROS TORNA VOLT A LABDAHÁZ TENISZ KLUBBAN

Páros tenisztornát rendeztek a Labdaház Tenisz Klubban, ahol a harmadik Mizo Kupáért szerváltak a sportolók. Egész nap jobbnál jobb összecsapásokat láthatott a közönség, a serleget végül a remek formában játszó Trója Tibor – Kocsis Zoltán páros szerezte meg.

NEMZETKÖZI MECCSEK A SZEGEDI STADIONBAN? MIÉRT NE?

A Magyar Labdarúgó Szövetség korábban felajánlotta az UEFÁ-nak, hogy stadionokat bocsát rendelkezésre azoknak a csapatoknak, amelyeknek otthonuktól távol kell megvívniuk az összecsapást, így könnyen előfordulhat, hogy Szegedre is hoznak majd meccset.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb