Nem kategorizált

Negatív koronavírusteszt után csatlakoztak a légiósok a Szedeákhoz

Mind a négy új igazolás negatív koronavírustesztet produkált, így csatlakozhatott a Naturtex-SZTE Szedeák edzéseihez. Az októberben rajtoló bajnokságra két sérült kivételével így már teljes kerettel készül Szrecsko Szekulovics tanítványai.

AUGUSZTUS KÖZEPE ÓTA TART A MUNKA

Augusztus 11-én találkozott először a keret, a munka természetesen csak rávezető jelleggel indult meg, hiszen nagyon hosszú szünet állt a játékosok mögött. Akkor még csak az újabb egy évre aláíró vezetőedző és Djordje Dzeletovic bírt negatív teszttel, így a kezdetektől részesei a felkészülésnek.

JÓL ERŐSÍTETT A SZEDEÁK

Ahogy tavaly, úgy idén is négy légióssal vágnak neki a szezonnak a szegedi kosarasok, bár a szabályok alapján akár 5 külföldi is játékos lehetne a keretben. Az új igazolások hallatán mi is csak kapkodtuk a fejünket, a már említett Djordje Dzeletovic mellett aláírt a center James Dickey és a bedobó Zach Brown is, de igazán jó fogásnak tűnik a magyar válogatottat erősítő, honosított Govens Darrin is.

OKTÓBERBEN MÁR PATTOG A LABDA

Májusban már bejelentették a kezdési időpontokat, a járványügyi helyzettől függően október 3-án vagy október 31-én indulhat a magyar bajnokság.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb