Szegedi Arcok

Hello, Levendula! Bemutatkozik a Szeged365 Beszavazóshow győztese

Őrületeset ment a Szeged365 Beszavazóshow, az államalapítás ünnepéig egészen pontosan 12.984 szegedi voksolt a játékunkon, ami rendhagyó módon arra volt hivatott, hogy eldöntse, ki lesz a Szeged365.hu vadonatúj kollégája. Ölelés Nektek a rengeteg szavazatért, egyben örömmel mutatjuk be vadonatúj kollégánkat, a mindig mosolygós szegedi lányt, Levendulát avagy Fülöp Tímeát!

Timit telefonon csíptük el egy röpke bemutatkozásra, a teljes beszélgetést hangban itt tudod végigfülelni:

Timi tősgyökeres szegedi lány, 35 éves, a Szegedi Tudományegyetem kommunikáció szakán és a Magyar Író Akadémián végzett, gyakorlatát a Magyar Rádióban töltötte, dolgozott újságíróként, tévésként, közösségi média szövegíróként és pici gyerekek mellett animátorként is. 2005-ben az SZTE Hallgatói Nívó Díját is kiérdemelte a SzemeSZTEr című, a Szeged TV-n futó egyetemi műsorért. Egy valami közös volt az állásaiban: mindig is emberekkel foglalkozott. Ízig-vérig szegedi, ahogy telefonos interjúnkban is mondta, soha el nem költözne a Napfény Városából. Krimi rajongó, imádja Agatha Christie-t, nomeg a lángost (szerinte a világon a legjobb a Napfény Park parkolójában van). A kutya és a macska nála jó barát, egy Lulu névre hallgató labrador és egy fekete-fehér házimacska, Kyra boldog gazdija.

Sz365.: Isten hozott a fedélzeten, gratulálunk a rengeteg szavazathoz! Tősgyökeres szegedi csajszi vagy… mit szeretsz a legjobban a Napfény Városában?

Timi: A legjobban a szegediek nyitottságát szeretem, bárhová megyek a városban, mosolygós, barátságos emberek fogadnak. Egy összetartó, szeretetteljes közegnek érzem Szegedet.

Sz365.: Mi a legmeghatározóbb szegedi emléked, élményed?

Timi: Szegedi születésű vagyok, ide jártam iskolába, a szakmai és a magánéleti sikereim is ide kötnek. Nagyon sokat köszönhetek Szegednek, soha el nem hagynám ezt a várost!

Sz365.: Miért szeretsz újságot írni?

Timi: Már diákkoromban beleszerettem az újságírásba, az iskolaválasztásnál is egyértelmű volt, hogy ebben az irányban megyek tovább. A Szeged365 – től azt várom, hogy kiteljesedhessek újságírként, szeretnék egy klassz, összetartozó csapatba bekerülni és a lehető legtöbbet kihozni magamból.

Sz365.: Toronymagasan nyerted meg a Szeged365 Beszavazóshow-t, ha egyetlen mondatban kellene köszönetet mondanod a többezer rád voksoló szegedinek, mi lenne az?

Timi: El sem hittem, hogy az embereknek ennyire tetszik, ahogy írok, nagyon hálás vagyok, teljesen meghatódtam amikor megláttam, hogy én nyertem. Igyekszem nagyon klassz írásokkal meghálálni a sok-sok szavazatot!

Sz365.: Ha kéred, ezt kivágjuk az interjúból (Timi nem kérte, tehát itt hagytuk a kérdést): igaz, hogy még az akkori főnököd is voksolt Rád?

Timi: Igen, ez valóban igaz (nevet). Baráti kapcsolatot ápolunk, ezért – akárcsak a családom és a barátaim – nagyon drukkolt, hogy összejöjjön a dolog.

Levendula, avagy Fülöp Tímea hétfőtől már a Szeged365 csapatát erősíti, pár nap és már olvashatjátok is a cikkeit! Köszönjük a sok-sok voksot és a hatalmas pörgést, egy valami még mindig fix: nekünk vannak a legklasszabb olvasóink!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb