Kikapcs

Szeged365 kikapcs: izgalmas programokkal vár mindenkit az első szegedi Vízi Színház, buli lesz a Garden Stégen, és kezdődik a Szabad-ON fesztivál

Az elkövetkezendő napokban rengeteg program nyújthat kikapcsolódást a Napfény városában a pihenni vágyóknak. Lesz színház, mozi, koncert, sőt, kezdetét veszi a Szabad-On fesztivál is.

NÉZZ MEG EGY JÓ FILMET A SZEGEDI MOZIKBAN

BELVÁROSI MOZI

Balázs Béla terem
17:30 Az igazság
20:30 Ema

Csőke József terem
20:00 Egy nő láthatatlan élete
17:45 Made in Italy

Zsigmond Vilmos terem
17:00, 20:00 Tenet

CINEMA CITY

  • 18:00 #Kövessbe
  • 18:20 Bring The Soul
  • 20:30 Amíg a lagzi el nem választ
  • 17:30 Made In Italy

A DOCPIANO BAND KONCERTEZIK A HÁGI UDVARBAN

Ne hagyd ki szeptember 3-án, 19 órától a Hági Udvarban Kovács András és Juhász Máté saját maguk által teremtett Kult®emake előadását. A műfaj szerelmeseinek a jó hangulat garantált!

Fotó forrása: Hági Udvar Facebook oldala

KÉSZÍTSÜK BE A TÁNCCIPŐKET HA A GARDEN STÉGEN BULIZUNK

Szeptember 3-án 18:00 órától Walsh deephouse szettje szórakoztatja a közönséget a Garden Stégen. Ne hagyd ki, egy különleges exkluzív este vár Rád!

Fotó forrása: Garden Stég Facebook oldala

KEZDŐDIK A VÁRVA VÁRT VÍZI SZÍNHÁZ

Szeptember 4 -én útjára indul az első szegedi Vízi Színház, mely izgalmas programokkal kápráztatja el a kultúra rajongóit. A Szegedi Pinceszínház immár 18. alkalommal szervezi meg a Szegedi Várjátékok ifjúsági programsorozatát, amelynek az idei évben rendhagyó módon, helyszínt, időpontot és nevet is módosítva a Tisza-part ad majd otthont.

INDUL A SZABAD-ON FESZTIVÁL

Bár sokunk kedvence, a SZIN a járványügyi előírások miatt 2020-ban meghiúsul, mégis lesz hol búcsúztatni a legmelegebb évszakot: szeptember 4-én és 5-én érkezik a Szabad-On fesztivál, ahol elég rendesen adhatunk majd az éjszakának.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb