Kikapcs

Szeged365 kikapcs 2.0: Vadaspark, Füvészkert, játszóterek, ország tortája

Irány a természet. Töltsd a családdal, a barátokkal vagy a szerelmeddel a délután hátralevő részét a szabadban. Járd körbe a Vadasparkot, ahova nemrég érkezett új lakó, nézz szét a csodálatos Füvészkertben vagy csak fordulj egyet a belvárosban esetleg látogasd meg a csemetékkel a játszótereket.

VÁR A VADASPARK ÉS A FÜVÉSZKERT

A Vadaspark és a Füvészkert Szeged két leglátványosabb és legbarátságosabb helye, ahol sosem unatkozik az ember. A családbarát objektumok hétvégén is várják az érdeklődőket! Vedd a nyakadba vagy az egyiket vagy a másik, sétáld körbe, fedezz fel bennük új dolgokat, szerezz igazi természetbeli élményt. A növényekben gazdag, friss levegős Füvészkert 9:00 és 18:00 óra között, az egyre csak bővülő Vadaspark pedig 9:00 és 19:00 között fogadja a látogatókat.

FORDULJ EGYET A BELVÁROSBAN

Fordulj egyet Szeged hangulatos belvárosában, ahol mindig pezseg az élet. Egy jó kávé, egy hideg fröccs, vagy esetleg egy szelet az ország tortájából és már vidámabb is leszel.

ÜSD EL AZ IDŐT A SZEGEDI JÁTSZÓTEREKEN ÉS SZABADTÉRI KONDIPARKOKBAN

Járd körbe a szegedi játszótereket a csemetékkel. A klassz eszközök az elmúlt időszakban fertőtlenítve lettek és különböző karbantartási munkálatokon is átestek, így már biztonságosan használhatod őket, ha az idő engedi, emellett pedig a szabadtéri kondiparkokat is igénybe veheted, hiszen a friss levegőn mégis csak jobban esik a mozgás. A Szeged365.hu korábban körbejárta várost és ismertette, hogy melyik helyen, milyen eszközökkel és lehetőségekkel találkozhatsz:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb