Közélet

Napi összefoglaló: szolgálatban levő rendőr húzott ki egy embert a Tiszából, Szegeden is megkezdődött az iskolák fertőtlenítése

Életet mentett egy szolgálatban levő rendőr, aki Tiszában fuldokló embert húzott ki a vízből. Az őszi szünetben megkezdték az iskolák fertőtlenítését a szegedi iskolákban is. Az elmúlt 24 órában is 2316 fertőzött mellett 95 megyei megbetegedést regisztrálhattunk, az egyetemi szenátus levette a napirendről az SZTE névváltoztatásának kérdését.

VÍZBŐL HÚZOTT KI EGY EMBERT A SZOLGÁLATBAN LEVŐ SZEGEDI RENDŐR

Ma kaptunk róla hírt, hogy életet mentett egy szolgálatban lévő rendőr Szegeden, október 23-án éjjel. Az egyenruhás a Tiszából húzta ki a bajba jutott férfit.

AZ OPERATÍV TÖRZS TÁJÉKOZTATÁSA SZERINT MEGKEZDŐDÖTT AZ ISKOLÁK ÁLTALÁNOS FERTŐTLENÍTÉSE A SZÜNETBEN

Az őszi szünet alatt már zajlanak az iskolákban a fertőtlenítő nagytakarítások – mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján hétfőn.

SZEGEDEN LEKERÜLT A NAPIRENDRŐL AZ EGYETEMI NÉVVÁLTOZTATÁS KÉRDÉSE

Levették a napirendről az egyetem átnevezését – írja Facebook posztjában a VVL – Veritas Virtus Libertas. Az egyetemi szenátust hétfő délután 2-re hívta össze a Szegedi Tudományegyetem vezetése, a tanácskozás legfőbb kérdése az intézmény nevének megváltoztatása lett volna az eredeti tervek szerint.

A VASÁRNAPI HORROR UGYAN CSILLAPODOTT, MA SEM ENYHÜLT JELENTŐSEN A FERTŐZÖTTEK SZÁMA

Az elmúlt 24 órában 2316 új fertőzöttet regisztráltak országosan, ezzel  61 563 főre nőtt hazánkban a beazonosított koronavírusosak száma. Csongrád-Csanád megyében 95 új beteget tartanak számon, ami azt jelenti, hogy Szegeden és a környékben immár 2752 koronavírussal fertőzött emberről tudunk.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb