Szegedi Arcok

Akcenta Blog: légy jó szörfös, lovagold meg az árfolyamhullámokat az Akcenta-val!

Nyakunkon a járvány, gyűrűzik a válság, szerintünk viszont Te pont most fogsz pénzt keresni, ráadásul anélkül, hogy egy kicsit is megerőltetnéd magad. Benne vagy? Deszkát elő, irtózatos vihar tombol az árhullámok tengerén – a legjobb szörfösök ilyenkor kelnek útra…

ŐRÜLET VAN A DEVIZAPIACON

Tovább erősödött a forint az euróval szemben, már 360 alá is benézett az árfolyam, amire hetek óta nem volt példa – írja a Portfolio.hu. Az utóbbi napokban elsősorban az amerikai elnökválasztási eredmények befolyásolták a piaci hangulatot, és azon keresztül a forint árfolyamát is. Joe Biden egyre biztosabbnak tűnő győzelme azért van jótékony hatással van a forintra is, mert egyrészt erősödik a kockázati étvágy, másrészt a Biden-győzelem gyengíti a dollárt.

A helyzet tehát adott, már csak Te kellesz hozzá, nomeg valaki(k), akik kifigyelik helyetted a legmegfelelőbb pillanatot és úgy keresnek Neked pénzt, hogy közben a kisujjad sem kell megmozdítanod – maximum annyira, hogy nyomj a klaviatúrán egy “enter” gombot.

Ezek a valakik pedig nem mások, mint Közép-Európa legnagyobb átutalással foglalkozó pénzintézetének fekete öves szakértői:

EGY SMS, AMI JOBBAN ESIK, MINT EGY SZERELMI VALLOMÁS

“Kedden indult az őrület, rengeteg partnerünknek jeleztük az SMS szolgáltatásunkon keresztül, hogy megerősödött a forint az euróval és az amerikai dollárral szemben” – magyarázta portálunknak az Akcenta szegedi devizaszakértője, Pintér Gabriella, aki örömmel újságolta: csakis kedden, kétmillió eurónyi összeget váltottak a magyarországi üzleti partnereik, akik egytől-egyig komoly pénzt takarítottak meg azon, hogy jó időben voltak jó helyen. Csütörtökön még nagyobb őrület volt: tegnap csakis a határidős ügyletek ötmillió eurós volument produkáltak.

A szakértő szerint a következő napokban résen kell lenni, jó szörfösként várni a hullámokat.

Pénzt váltanál?

Fordulj az Akcenta csapatához: díjmentesen nyitják és vezetik a számládat, a világ bármely pontjára tudnak utalni, ráadásul egy tranzakció csupán 3 euróba kerül az Európai Unión belül, bármekkora is legyen az összeg.

Még több infó az Akcenta-ról: www.akcenta.cz

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb