Szegedi Arcok

Szegedi Hősök: a jó kisdobos ott segít, ahol tud… most épp a szegedi Covid osztályon!

Négy hét, többezer Tőletek kapott üzenet, rengeteg kiszállított meglepetés – gőzerővel pörög a Szegedi Hősök akciónk, melynek keretein belül a szegedi II-es kórház Covid osztályán jártunk a Garden Bisztró csapatával. A mai délután mérlege: fenomenális pizzák, végletekig kimerült egészségügyi dolgozók és felemelő pillanatok.

AKIKNEK AZ IDÉN IS MÁS LESZ A KARÁCSONY

10-ből 9 szegedinek napokon belül itt a jól megérdemelt pihenés, a meghitt ünnepi pillanatok és a napi őrülettől mentes kikapcsolódás időszaka, azonban vannak olyanok, akikre az év legszebb napjaiban is emberfeletti küzdelem vár. Szegedi mentősök, egészségügyi dolgozók, rendőrök, tűzoltók, katasztrófavédelmi szakemberek…

Rátok gondoltunk.

Köszönjük, hogy vagytok nekünk, köszönjük, hogy nap mint nap azért küzdötök, hogy a többi szegedi ép bőrrel úszhassa meg a Stranger Things legszürreálisabb epizódját.

A GARDEN BISZTRÓ ISMÉT BELEHÚZOTT

Horváth Norbi, a Garden Bisztró üzletvezetője akkora lendülettel ugrott ki a kezében tornyosuló 20 db kézműves pizzával az étteremből, hogy majdnem hátraesett Török Kornél kollégánk. Nem véletlenül: a szegedi II-es kórház Covid osztályára nem lehet “csak úgy” bemenni, szigorú szabályok és pontos időzítés kell hozzá. A srácokkal pontban kettőre értünk oda az intézménybe, ahol fáradt, de mosolygós, hősies szegediek vártak bennünket:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb