Kikapcs

A hónap verdája Gusztival: erre az Audira mindenki felfigyel

Audisnak lenni már régóta külön kasztot jelent, de a négykarikások között is egy szűk csoport vallhatja magát igazi TT-snek. Az igazi kis fenevadként viselkedő TT-szériát lehet szeretni és utálni is, de az biztos, hogy olyan megjelenése van már évtizedek óta, hogy az ember felkapja rá a fejét.

EGY IGAZI KIS SZÖRNYETEG KERÜL ELŐ GUSZTI TARSOLYÁBÓL

Legutóbb egy elegáns és strapabíró Mercedes Benz G350-öt kaptunk el egy próbakörre a Használtautók Szeged kínálatából, januárban pedig – stílszerűen – egy 2008-as évjáratú, hófehér kis fenevaddal, a bivalyerős Audi TTS Coupe anyósülésére pattantunk be.

“Ezzel a verdával lehet pörögni a városban, csajozni, vagy hajtani egy jót a Huszár Mátyás rakparton. Egy igazi kis 272 lóerős, összkerékmeghajtású szörnyeteg, F1 váltóval és Bose hangrendszerrel. Biztonságos is, de vezetni tényleg igaz élmény” – sorolta a meseszép járgány erényeit Jakab Gusztáv, a Használtautók Szeged tulajdonosa.

A kiváló vezetési élményen mondjuk nem csodálkozunk: az automata váltóval felszerel Audit egy 2000 köbcentis benzines motor hajtja, és a már említett 272 pacis erőforrás elég komolyan az ülésbe présel, ha úgy igazán odalép neki az ember: 3000-es fordulatnál, 140-es sebességnél is csak 8.5-9 literes fogyasztással kell számolni.

SPORTVERDA VAGY LUXUSKOCSI?

Az, hogy épp miként gondolunk az Audi TT-re, nem kizárólag a megjelenésen és az erején múlik. Bár a most tesztelt TTS Coupe kifejezetten sportos megjelenésű, nemcsak driftbajnokoknak lehet jó választás: a kis ékszerdoboz bőr és fűthető ülésekkel rendelkezik, de a felszereltség közé tartozik a hűtött kesztyűtartó, 7 sebességes automata váltó, automatikusan sötétedő belső és külső tükör, xenon fényszóró és könnyűfém felni.

Ha szeretnél még meseszép verdákkal találkozni, tenyerelj a  Használtautók Szeged oldalára, vagy keresd fel az Algyői úti vagy épp a Fonógyári úti üzletet!

Elérhetőségek:

cím: Szeged Algyői út 87-89, Fonógyári út 5.

telefon: (+36) 70/3921449, (+36) 70/3921450

e-mail: [email protected]

web: hasznaltautokszeged.hu/

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb