Hirdetés
Hirdetés
1.7 C
Szeged
2021, március 6., szombat

Hirdetés
Hirdetés
Kezdőlap Program Iránytű a továbbtanuláshoz - online nyílt napot tart az SZTE

Iránytű a továbbtanuláshoz – online nyílt napot tart az SZTE

2021. január 28-án 9:00 órától több ezer középiskolást vár online nyílt napjára a Szegedi Tudományegyetem. A továbbtanulás előtt álló fiatalok online térben tehetik fel a felvételi eljárással kapcsolatos kérdéseiket, tájékozódhatnak többek között az ösztöndíj lehetőségekről, a kollégiumokról, és a hallgatói életről is.

ONLINE STANDOKKAL FOGADJA AZ EGYETEM AZ ÉRDEKLŐDŐKET

Az érdeklődő fiatalok mélyebben is megismerhetik az SZTE képzési kínálatát, feltehetik a felvételi eljárással kapcsolatos kérdéseiket. „Online standdal” fogadja az érdeklődőket az SZTE Karrier Iroda, az Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központ, az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat, az Idegennyelvi Kommunikációs Intézet, a Nemzetközi Mobilitási Iroda, a Kulturális Iroda, az egyetemi Sportközpont és a Diákhitel Központ.

Fotó: radio7.hu

AZ ÉRDEKLŐDŐK FELTEHETIK A KÜLÖNBÖZŐ KAROKRA VONATKOZÓ KÉRDÉSEIKET

A Kari kérdezz-felelek lehetőséget kínál a karspecifikus kérdéseik megválaszolására. Részleteket tudhatnak meg a hallgatói juttatásokkal, az ösztöndíj lehetőségekkel kapcsolatban. Külön chatszobába várják a határontúlról felvételiző diákokat. Az érdeklődők informálódhatnak a lakhatás, a kollégiumok kérdéskörében, tájékozódhatnak a hallgatói életről, a színes kulturális és sportolási lehetőségekről. Az SZTE Junior Akadémia emelt szintű érettségire való felkészítő tanfolyamairól is hallhatnak. Részt vehetnek online pályatervezési tanácsadáson.

AKIK ELSŐ HELYEN JELENTKEZTEK AZ SZTE-RE, CSATLAKOZHATNAK A COURSERA PROGRAMHOZ

A Szegedi Tudományegyetemre első helyen jelentkezők egyedülálló módon csatlakozhatnak a Coursera for SZTE programhoz, mintha már most az egyetem polgárai lennének. Ez azt jelenti, hogy ingyenesen és korlátlanul hozzáférhetnek a világ legnagyobb online oktatási felületéhez, és az ott ajánlott kurzusok elvégzésével készülhetnek az egyetemi tanulmányaikra – erre buzdítják majd őket a „Készüljünk együtt az egyetemre a Courserával!” online programon. Az érdeklődők hallhatnak az SZTE+ programról is, amely arra hivatott, hogy a résztvevők játékos kihívásokon keresztül ismerjék meg Szeged városát. Segít eligazodni az egyetem elektronikus rendszereiben, és beilleszkedni az egyetemi közösségbe.

Forrás: Szegedi Tudományegyetem

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

- Hirdetés -