Szegedi Arcok

Borovics Tamás: “Imádom a lonyákat, csodálatos egy népség!”

A nőkről sokan, sokféleképpen vélekednek, mégis festőket, költőket ihlettek meg az évezredek során és sok más művészeti ág is hirdeti a hölgyek gyönyörűségét, szépségét és bájait, de mi a helyzet a színművészettel? Mit gondolnak a nőkről, a nőnapról a színészek? Erről a nőnapi köszöntő-sorozatunk következő úriemberét: Borovics Tamást, vagyis “Boro”-t, a Szegedi Nemzeti Színház oszlopos tagját faggattuk. Hallgasd meg a szegedi színész nőnapi gondolatait, aki nem csak a színpadon tud frappáns, őszinte és mókás lenni, hanem a való életben is.

„Az én életemben ez talán fontosabb nap, mint egy névnap, vagy egy születésnap. Ez soha nincs elfelejtve. Vicces, mert mindig egy híres graffiti jut eszembe, ami fent van egy illemhely falán: – Itt voltunk: a lonyák. Azok lányok, te hülye! – és tulajdonképpen nekem ez a lényeg, hogy imádom a lonyákat. Csodálatos egy népség” – vitt egy kis poént a beszélgetésbe Borovics Tamás, aki azt is elárulta, hogy a család nő tagjai különleges helyet foglalnak el az életében, így folyamatosan virággal köszönti őket nőnapon és a színházon belül is kiemelt figyelmet kapnak ilyenkor a hölgyek.

„A lányom nekem nagyon sokat adott az életemben és ezért, különösen imádom a nőnemű lényeket, és a feleségem is, így folyamatosan virággal kedveskedem Nekik. A nőnap soha nincs elfelejtve, még a színházon belül sem, hiszen ott is rendszeresen vásárolunk virágot és felköszöntjük a nőket, egy öleléssel, vagy egy csókkal karöltve” – mesélte szokásaikat a színész. És hogy mit üzeni a szegedi hölgyeknek eme nemes napon?

SZEGEDEN VANNAK A LEGSZEBB NŐK

„Szegeden vannak a leggyönyörűbb nők. Imádom őket, szeretem őket és csodálatos lények. Vigyázzanak magukra, már csak miattunk is, mert ők az okosabbak, ők a mozgatórugói mindennek. Nélkülük nincs semmi” – osztotta meg nőnapi üzenetét Boro és mondjuk meg őszintén, ebben egyet is tudunk vele érteni. De! Mi a helyzet a színházzal? Mit csináltok most? – tettük fel a nyilvánvalóan bugyuta kérdést, mivel mindenki tudja, hogy nem fogadhatnak nézőket, de azért csak hajtott a kíváncsiság:

„Folyik természetesen a munkavégzés. Próbálunk, bár túl sok értelme nincs, mert senki nem tudja, mikor kerülhetünk újra nézők elé. Próbálkozunk steamelt előadások vetítésével, hátha ezzel tudunk valamennyit kedveskedni a színházat-igénylő közönségnek” – emelte ki Borovics Tamás, aki azt is hozzátette, hogy annyi darab halmozódott fel az elmúlt időszakban, hogy ha végre eljuthatunk a Szegedi Nemzeti Színházba, akkor bőven mazsolázhatunk a több tucat remek előadás közül, amit már természetesen Mi is alig várunk. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb