Kikapcs

Nyáron érkezik az EFOTT Fesztivál – már a pontos időpont is megvan

Nagyon sok nyári fesztivál sorsa még mindig kétséges, nem hoztak döntést a szervezők például még a szegedi SZIN sorsáról sem (amely megrendezéséről várhatóan májusban határoznak), de az viszont már egyre biztosabbnak tűnik, hogy idén nyáron megrendezik az EFOTT Fesztivált.

Erről tanúskodik a rendezvény hivatalos Facebook oldalán közzétett esemény, mely alapján a népszerű fesztivált augusztus 11-15. között a Velencei-tó partján tartják meg. “Természetesen figyelemmel kísérjük továbbra is a híreket és a jogszabályokat betartva dolgozunk azon minden erőnkkel, hogy 2021-ben ismét felejthetetlen EFOTT élményekkel legyünk gazdagabbak. Mi a háttérben továbbra is azon dolgozunk, hogy amennyiben a járványügyi helyzet engedi, találkozhassunk! Már nagyon hiányoztok és reméljük, hogy idén rendhagyó módon augusztusban újra együtt leszünk a Velencei-tó partján!” – írták a szervezők a Facebook oldalon közzétett posztban.

Sajnos nem minden fesztivál felől érkeztek ilyen jó hírek. A járványhelyzetre való tekintettel a Balaton Soundot és a VOLT fesztivált már márciusban lemondták a szervezők.

Forrás: EFOTT Fesztivál Facebook oldala

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb