Szegedi Arcok

Le a kalappal: két szegedi fitneszterem is 100 db havi bérletet ajánl fel a járványkezelésben szerepet vállaló egészségügyi dolgozóknak (frissítve)

Le a kalappal a szegedi FitWorld Fitnesz és a Gym Class előtt, ugyanis a 2 edzőterem úgy döntött, hogy csatlakozik ahhoz az országos kezdeményezéshez, amelyet a Magyar Fitnesztermek Országos Szövetsége indított útjára, így a szegediek is felajánlanak termenként 100 darab havi bérletet a járványkezelésben szerepet vállaló egészségügyi dolgozóknak.

Mint a FitWorld Fitnesz a Facebook oldalán íra: “Ezzel szeretnénk megköszönni, amit értünk tesztek ember feletti erőtökkel!” De, hogy mit kell tenni, hogy felhasználhass egyet a bérletek közül? Mutatjuk!

  •  Töltsd le ezt a nyomtatványt, vagy
    töltesd ki a munkahelyeden.
  •  Ha van Magyar Orvosi Kamara igazolványod, akkor akár azzal is igazolhatod jogosultságodat.
  • Mentősként az igazoláshoz elfogadják, ha egyenruhában érkezel.
  • Mindhárom esetben szükség van a személyi igazolvány bemutatására és amíg kötelező, a védettségi igazolvány bemutatására is.
  • Csoportos vagy kondi bérletet is igényelhetsz, amely érvényessége 30 nap.
  • A bérleteket legkésőbb szeptember 1-ig kell aktiválni.

A SZEGEDI GYM CLASS IS CSATLAKOZOTT

A szegedi Gym Class Fitneszterem is csatlakozott a felhíváshoz, tehát ők is 100 darab havi bérlettel segítik az egészségügyben dolgozókat. A hivatalos Facebook oldalukon így írnak:

“Az utóbbi, most már több mint 1 év, rendkívül próbára tett mindenkit, különösképpen az egészségügyben dolgozókat (kórházak, körzeti orvosi rendelők, ápolók, mentősök…). Az elmúlt időszakban felgyülemlett stressz ellensúlyozásához, illetve a testi-lelki egészségük fenntartásához szeretnénk segítséget adni azzal, hogy felajánlunk 100 db havi bérletet a fenti dolgozók részére. Aki szeretne élni a lehetőséggel, annak csak az érvényes nyilvántartási igazolvány kártyáját, vagy munkáltatói igazolást kell a recepción bemutatni.”

KORÁBBAN INGYEN HAMBI JÁRT A MENTŐSÖKNEK

Országos gasztro-mozgalom bontakozott ki, melyet az ominózus hétvégi eset indított el: valaki feljelentett két mentőst, mert azok megálltak két percre (egészen pontosan 1 perc 51 másodpercre) hamburgert venni egy szentendrei büfében. A sztori rengeteg Szeged365 olvasót háborított fel, egyben úgy fest, megmozdította a vendéglátós szakmát, a szegedi TRÓJA Ételbártól a budapesti ZING Burgerig, sokan segítettek a mentősöknek.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb