Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: magyar-francia meccs, régiségvásár, Szent István téri dzsembori, Summer Terasz és Helló lányok Szegeden!

Kitört a hétvége a Napfény Városában, Mi pedig hozzuk a legtutibb programokat, hogy ne maradj le semmiről. Szurkolásra fel! Jön a magyar-francia meccs, de készül a Tisza DOKK, a Hungi és a Városi Rock Klub is, sőt! Lesz fényfestés és koncert a REÖK-palotánál, de nem maradunk Szent István téri dzsembori, valamint Bárka Régiségvásár nélkül a hétvégén Szegeden!

MAGYAR MECCS, SZEGEDI MÓDRA

Mivel kezdenénk mással a pénteki Kikapcs rovatunkat, mint a hétvégi EB-vel? Öveket becsatolni, tele leszünk izgalmas mérkőzésekkel, és mutatunk pár tuti helyet Szegeden, ahol egy jó hideg sör mellett a haverokkal akár meg is nézheted! Bőséges a lista, mutatjuk! A Garden Fröccsterasz, a Partfürdőn LED fallal készül, a Pixel Bár és a Coca Cola EB klub szintén! A Tisza DOKK teraszon és a Lapos Beach-en is LED falon nézhetjük a mérkőzéseket, míg a HÁGI Udvarban nagy méretű vetítővászon és kivetítők lesznek. LED televíziókkal rukkol elő a HUNGI terasz, a DTK Pub és a Studio 55 Bar&Lounge. Aki a nagy élményekre vágyik annak is van egy pár jó tippünk: hatalmas kivetítő lesz a Campus Beer and More-ban, a Nyugi Kertben és a Pizza Monkey teraszán.

A szombati repertoár:

15:00 Magyarország vs Franciaország

18:00 Portugália vs Németország

21:00 Spanyolország vs Lengyelország

A vasárnapi mérkőzések:

18:00 Olaszország vs Wales

18:00 Svájc vs Törökország

SUMMER TERASZ A HUNGIBAN, HELLÓ LÁNYOK A TISZA DOKKBAN

Jó koktélok, király zene – Summer Terasszal dobbant a Hungi! Pénteken Szoboszlai Máté, majd szombaton a Loving Arms biztosítja a kiváló partihangulatot. A hétvégi éjszakai életre nem csak a Hungi készül, hanem a Tisza DOKK is: Helló lányok, helló sexy szombat! Két fergeteges parti lesz a hétvégén: pénteken a lemezjátszók mögött lesz Gabriel B és Walsh, akihez szombaton Welldan is csatlakozik.

ÉLŐZENE A VÁROSI ROCK KLUBBAN

Ahogy Szeged újraindult, úgy a rock zene kedvelőinek is sorra jönnek a programok! Ezen a hétvégén élőzenével készülnek a Szeged Városi Rock Klubban. Pénteken a Mad’Ame húzza majd a talpalávalót, míg szombaton mutatkozik be a 40 éves Klub falai között először a Be Strong Johnny.

Helyszín: Szeged, Stefánia 6.

Kell védettségi igazolvány? Igen.

BELVÁROSI MOZI, A JÓ FILMES ÉLMÉNYEKÉRT

Bővült kínálattal és új filmekkel robbant a Belvárosi Mozi! Terítéken van a Szörnyella, a Hang nélkül második része és a Luca, animációs családi vígjáték Enrico Casarosa rendezésében. Mutatjuk a szuper hétvégi repertoárt:

  • Szörnyella,
  • Luca,
  • Lelki ismeretek,
  • Előzmények törlése,
  • Egy humorista élete,
  • Egy igazán dühös ember,
  • Hang nélkül 2,
  • Rosa esküvője,
  • Sokkal több mint testőr 2.

Helyszín: Szeged, Vaszy Viktor tér 3.

Kell védettségi igazolvány? Igen.

FILMŐRÜLET A CINEMA CITYBEN

Ha még több tuti filmre vágysz a hétvégén, akkor mazsolázhatsz a Cinema City kínálatából is. A mozikomplexumban továbbra is látható a Godzilla Konge ellen Millie Bobby Brown főszereplésével, és az Oscar-díjas Nomádok földjét is megnézheted. Íme a hétvégi program:

  • A nagy visszatérők,
  • A nomádok földje,
  • Démonok között – Az ördög kényszerített,
  • Egy igazán dühös ember,
  • Godzilla Kong ellen,
  • Hang nélkül 2,
  • Lelki ismeretek,
  • Luca,
  • Sokkal több mint testőr 2,
  • Szörnyella,
  • Tom és Jerry.

Helyszín: Szeged, Kossuth Lajos sgrt. 119.

Kell védettségi igazolvány? Igen.

FÉNYFESTÉS ÉS AJÁNDÉKKONCERT A REÖKNÉL

Szegeden indul a Hármashangazat Freskó Programsorozat! Június 18-án a REÖK -Palotában kezdődik a rendezvény, ahol épületvetítés lesz a nyári tárlat alkotásaiból, és egy 50 fős fúvószenekar is játszani fog majd. Igazi ínyencségnek hangzik így péntek estére. Bővebben:

Helyszín: Szeged, REÖK-Palota, Magyar Ede tér 2.

Kell védettségi igazolvány? Nem.

IRODALMÁROKNAK, MŰVÉSZEKNEK, ÉS MINDENKI MÁSNAK: JÖN A TRICIKLI FESZTIVÁL

Tricikli Fesztivállal készül a MASZK Egyesület Szegeden. A kerékpáros irodalmi fesztivált június 19-én szombaton rendezik meg három különböző helyszínen, mégpedig a Baka István emléktúrával egybekötve.

Helyszínek: Szeged, Megálló Közösségi Ház, a Jazz Kocsma és a Grand Café.

Kell védettségi igazolvány? A Jazz Kocsma és a Grand Café belső tereiben igen.

RÉGISÉGKIKÖTŐ AZ ANTIK TÁRGYAK KEDVELŐINEK

Most hétvégén egy kicsit már újra lesz Bárka, bár a kézműves dzsembori helyett most egy Régiségkikötőt tartanak. Szombaton reggel 8-tól este 20.00-ig, antik kiállítókkal és különlegességekkel várják az érdeklődőket, és ha minden jól megy, a Kézműveskikötő egy héttel később térhet vissza a Fokára.

Helyszín: Szeged, FOKA, Felső-Tiszapart

Kell védettségi igazolvány? Nem.

SZENT ISTVÁN TÉRI KÉZMŰVES DZSEMBORI, UTOLJÁRA….

Ha szeretnéd még egyszer utoljára belevetni magad a Szent István téri kézműves és borpiac színes kavalkádjába, ez az utolsó alkalom, hogy megteheted, ugyanis a rendezvény elbúcsúzik a szegediektől, június 18 -20 között kerül rá sor utoljára a Napfény városában.

Helyszín: Szeged, Szent István tér.

Kell védettségi igazolvány? Nem.

EMLÉKHELYEK NAPJA ÓPUSZTASZEREN

Az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark is csatlakozott a Nemzeti Örökség Intézete által szervezett Emlékhelyek Napja programsorozathoz. Június 20-án, vasárnap az Emlékpark új kiállítását rendkívüli tárlatvezetés keretében tekinthetik meg látogatók.

Helyszín: Ópusztaszer, Szoborkert 68.

Kell védettségi igazolvány? Igen.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb