Közélet

Napi összefoglaló: több vonat és busz indul a Balatonra, Magyarország – Franciaország, 1:1

Mi sem jelzi jobban a nyár beköszöntét, minthogy a jövő héttől több vonat és busz indul Szegedről a Balatonra, így kényelmesebben utazhatunk a magyar tengerhez! De a foci EB is páratlan izgalmakat tartogatott számunkra a mai napon, hiszen nem mindennapi mérkőzésnek lehettünk szemtanúi a mai magyar – francia összecsapáson, ugyanis döntetlent játszottunk a világbajnok csapat ellen! Szép volt srácok, büszkék vagyunk rátok! Ha lemaradtál a nap történéseiről összefoglalónkkal gyorsan bepótolhatod a mai nap legfontosabb eseményeit!

ÉLETBE LÉP A NYÁRI MENETREND, TÖBB VONAT ÉS BUSZ INDUL SZEGEDRŐL A BALATONHOZ

A Volánbusz nyári menetrendje már szerdától, a vasúti pedig szombattól hatályos. A nyári menetrendet a MÁV-Start és a Volánbusz úgy állította össze, hogy minél több turista, nyaraló, kiránduló, Balaton környéki lakos számára kínáljon kedvező, az autózással szemben versenyképes utazási ajánlatot – közölte a MÁV-Volán-csoport. A közlemény szerint így több vonat és busz indul Szegedről is a Balatonhoz.

INGYENES IVÓVÍZOSZTÁSSAL GONDOSKODIK A HŐSÉGRIASZTÁS IDEJE ALATT UTASAIRÓL A MÁV – START ÉS A VOLÁNBUSZ SZEGEDI ÁLLOMÁSAIN

Ásványvizet biztosít utasainak a MÁV-Start és a Volánbusz többek között Szegeden a hőségriasztás idején – tájékoztatta a Mávinform szombaton az MTI-t.

SZEGEDI HŐSÖK: A SZEGEDI COVID – OSZTÁLY DOLGOZÓIT HÍVTA MEG A SZEGEDI VADASPARKBA A SZEGED ELSŐ LIONS CLUB

Igazán jó hangulatban telt a délelőtt a Szegedi Vadasparkban, ugyanis ma családi napot tartott a Szeged Első Lions Club a Covid elleni védekezésben résztvevő egészségügyi dolgozóknak, ezzel a gesztussal köszönve meg a járvány alatt végzett áldozatos munkájukat.

AMIKOR A MŰVÉSZET ÉLETRE KEL: ZENE ÉS FÉNYFESTÉS ÖSSZJÁTÉKA VARÁZSOLTA EL A SZEGEDIEKET A REÖK – PALOTÁNÁL

Tegnap este életre kelt a művészet a REÖK – Palota épületének falán, ugyanis a mórahalmi Kolo Kulturális Központ egyedülálló országos művészeti programjának keretében a nyári tárlat alkotásaiból láthattak az érdeklődők egy lenyűgöző fényfestést, amelyet egy 50 fős fúvószenekar dallamai kísértek.

DÖNTETLENT JÁTSZOTTAK A MAGYAROK A FRANCIÁK ELLEN AZ EB -N

Szenzációs mérkőzésnek lehettünk szemtanúi! Fiola Attila góljával megszerezte a vezetést a magyar csapat az első félidő végén, igaz a második félidőben egyenlítettek a franciák, így a mai meccs eredménye döntetlen lett, mégis elmondhatjuk, történelmet írtunk, hiszen Fiola találatával megtört a franciák gól nélküli sorozata!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb