Közélet

Napi összefoglaló: rengeteg részlet kiderült a szegedi kettős gyilkossággal kapcsolatban, életbe lépett a vörös kód a hőség miatt

Elég szomorú eset körül forgott a mai nap Szegeden: kettős gyilkosság történt a belvárosban, megindult a hajtóvadászat, majd kiderült, hogy saját kezével vetett véget életének az elkövető. Reggel 8 órától országosan életbe lépett a vörös kód a nagy hőség miatt, de helyi hírünk is van: úszó, kimerült kutyust mentettek ki a Tiszából és mindössze egy Covid-beteget regisztráltak Szegeden és környékén. Öveket becsatolni, itt a napi összefoglaló!

GYILKOSSÁG SZEGEDEN

Szombaton, több lövéssel végzett két áldozatával az a 28 éves szegedi férfi, akinek a holttestét Szanazug térségében, Békés megyében találták meg a rendőrök. Minden részlet a cikkekben:

ÉLETBE LÉPETT A VÖRÖS KÓD

Hétfő reggel 8 órától országosan életbe lépett a vörös kód, mert az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján a következő napokban a napi középhőmérséklet meghaladja a 27 Celsius-fokot.

ÚSZÓ, KIMERÜLT KUTYUST MENTETTEK SZEGEDEN

Hősies volt a vasárnap délután Szegeden, ugyanis egy kimerült, úszó kutyus mentettek ki a folyóból a Tisza DOKK-nál. Azt, hogy a kutyus hogy került a Tiszába nem tudni, viszont a tenyésztője meglett, és a történet szerencsére jól végződött!

ALACSONY SZÁMOK HÉTFŐRE

Meghalt 9 beteg, és újabb 202 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést – közölte a hétvégi összesített adatokat a koronavirus.gov.hu hétfőn, kiemelve: eddig 5 411 431 embert oltottak be Magyarországon, közülük 4 491 113-an már a második adag vakcinát is megkapták. Szegeden és környékén mindössze egyetlen esetet regisztráltak a hétvégén.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb