Szegedi ArcokVideo365

“Van egy kis előleg, Főnök?” – a kérdés, amit sosem fogsz hallani a szegedi Attrect Bau-tól!

A címben feltett kérdésre a válasz egy kategórikus nem, de úgy, hogy a sokat hallott kérdés igazából el sem hangzik: Szélpál Dávid és csapata, a szegedi Attrect Bau sosem kér előleget. Az újgenerációs, fiatal szegedi mesteremberekből álló cég gyakorlatilag egy igazi, építőipari dreamteam-mé nőtte ki magát: mindenre van kollégájuk, mindig időre elkészülnek és még véletlenül sem kérnek előleget.

MINDENRE VAN SAJÁT EMBERÜK

„Rengeteg energiát fordítottunk arra, hogy megtaláljuk a tökéletesség határát súroló szakembereket a csapatba” – magyarázta legutóbbi találkozásunk alkalmával Szélpál Dávid alapító-ügyvezető, aki fiatal kora ellenére 14 éve mozog a szakmában. Mint büszkén újságolta, gyakorlatilag mindenre van egy külön szakemberük:

  • magasépítészetre,
  • kőműves feladatokra,
  • burkolásra,
  • hőszigetelésre,
  • festésre és tapétázásra,
  • de nem akadály számukra a víz-, gáz-, központi fűtés- és villanyszerelés sem, sőt, exkluzív üvegkorlátokat, tusolókabinokat is beépítenek, egyedi elképzelés alapján.

Dávid szerint így nagy előnyben vannak azon építőipari vállalkozásokkal szemben, akik menet közben „kapkodják össze” a mesterembereket. Fix csapat, remek szakikkal, az ügyvezető ebben látja az Attrect Bau fő varázsát.

PÖRÖG A SZEZON

„A jó idő beköszöntével rengeteg megrendelésünk lett, a hagyományos feladatink mellett foglalkoztunk mostanában medenceburkolással, kerítésépítéssel is. A hőséget keményen bírják a srácok, sőt, még valahol jól is jön – amióta tombolnak a Celsiusok, gyorsabban szárad minden” – magyarázta Dávid, aki az alábbi videóban a csapat apraja-nagyját is bemutatja a Szeged 365 olvasóinak:

BURKOLÁS? HŐSZIGETELÉS? FESTÉS? NE KERESS TOVÁBB!

Az Attrect Bau Kft-nél minden(ki) egy helyen van, akikre és amire csak szükséged lehet építkezés, felújítás során. Fokozzuk még? 48 órán belül ajánlatot küldenek, garantáltan. Sőt, mint a címben ígértük: még előleget sem kérnek.

Itt keresd Dávidot és a szegedi építőipar újgenerációs arcait:

+36 (70) 676 7333

Operatőr: Magyar Andor, Szeged 365

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb