Szegedi Arcok

Már megint a szegediek: Máté Bence fotóira már Strasbourgban is kíváncsiak

Máté Bence világhírű, szegedi származású természetfotós 2019-es Szegeden is bemutatott szabadtéri fotókiállítására már a franciaországi Strasbourgban is kíváncsiak. Október 5-től ugyanis ide vándorol a természetfotós egyedülálló tárlata, amely bejárta már fél Magyarországot és eddig több mint egymillióan csodálták meg.

Máté Bence közösségi oldalán jelentette be az első külföldi kiállításának hírét. Mint írja, az Európa Tanács Miniszteri Bizottságának magyar elnöksége szervezi a tárlatot, amit november 10-ig ingyenesen megtekinthetnek az érdeklődők. A kiállítás egyébként most Székesfehérváron látható, innen költözik ki a franciaországi Katedrális térre.

MINDEKÖZBEN SZEGEDEN SEM MARADUNK BENCE FOTÓI NÉLKÜL

Három szakaszban újul meg Szeged ikonikus szállodája, a Novotel, amelynek szobáit Máté Bence magyar természetfotós képeivel díszítik. A szobák közül ötven már el is készült, a fennmaradó kilencven szoba és a közös területek felújítására idén ősszel és jövő februárban kerül sor.

Köszönjük Nektek, hogy már ennyien “átköltöztetek” velünk az új Facebook oldalunkra! A régi hamarosan megszűnik, szóljatok minél több barátnak, ismerősnek, ITT várja őket az új otthonunk: (KATTINTS IDE)! Ne hagyjuk, hogy néhány gonosz kis algoritmus közénk álljon!  

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb