Szegedi Arcok

Happy November a STAR Optikában: ütős meglepetésekkel tarol Újszeged egyetlen optikája

Szemüvegesnek lenni jó muri. Főleg akkor, amikor szinte nincs lehetetlen és csak a képzeletünk szab határt annak, hogy milyen szemüveget szeretnénk viselni. Az viszont már kevésbé annyira jó dolog, amikor ráeszmélsz arra, hogy már november van és szépen lemaradtál a látás hónapjáról, annak minden akciójáról és ingyenes vizsgálatáról. Nos, ezen felbuzdulva, magunkon bosszankodva álltunk neki keresgélni Szegeden, kósza ajánlatmorzsák után kutatva, hátha szerencsénk lesz. Nagy örömünkre Fortuna csak mellénk állt, hiszen az újszegedi NOVA áruházban működő STAR Optikában meglepetések tárháza fogadott minket.

Mint kiderült, Horváth Réka és kolléganői nagy durranásra készülnek novemberben, hiszen a hideg időre való tekintettel egy csomó frappáns ajándékot sorsolnak ki mindazok között, akik a hónap folyamán náluk készítették, vagy készíttetik el a szemüvegjüket. Izgatottan, a tenyerünket morzsolva kérdeztünk rá ezek után, hogy mégis mit lehet nyerni? Mert, ha már kell az új szemüveg, akkor miért ne fejeljük meg egy kis extrával? Jött is a válasz gyorsan, hiszen Réka elárulta, hogy mi mindennel készülnek, többek között:

  • Crazy Jump belépőket,
  • STAR optika ajándék-termékeket,
  • és a Happy November fődíját is bezsebelhetjük, ami egy 25 ezer forint értékű, jövő év márciusáig bármire beváltható ajándékutalvány a STAR Optikába.

MINŐSÉGI TERMÉKEK MINDEN HÓNAPBAN

Mint megtudtuk, hatalmas durranás volt az októberre hirdetett látásvizsgálati akció Újszeged egyetlen látszerészeténél, így gyorsan rákérdeztünk Rékánál, hogy tervezik-e folytatni novemberben is. A fiatal szegedi anyuka természetesen megnyugtatott bennünket, sőt, az ingyenes látásvizsgálat mellett az Interoptik lencsegyártó-céggel közösen életre hívott 30%-os akció is elérhető náluk. Réka elmondása szerint egyébként náluk a fókusz nem azon van, hogy egy hétig rommá akciózzanak mindent, hanem azon, hogy minőségi termékekkel lepjenek meg bennünket, mindezt persze korrekt áron, az év minden napján. „Ehhez hozzájárul, hogy a STAR Optikának otthont adó NOVA áruházban az ingyenes parkolás mellett a szombati és vasárnapi nyitva tartás is alap. Mielőtt valaki vásárolna valahol, mindenképp érdemes, ha tőlünk is kér árajánlatot, szerintünk kellemes meglepetés fogja érni, mert nem csak az újszegedi levegő miatt érdemes átjönni” – mesélte nevetve Réka, akinél ezek után rátértünk a karácsonyra is, hiszen nem árt időben elgondolkodni az ajándékokon.

JÓTÉKONYKODÁS KARÁCSONYRA

„Most kezdjük el dekorálni az üzletet, amiben segítségünkre van Mihály Móni, esküvőszervező dekoratőrünk. Mi a vásárlóknak is készülünk meglepetéssel, Ők meg nekünk, hiszen ha a Télapó legeltetné a rénszarvasát az üzletünkben, azon se lepődnénk meg” – mondta nevetve Réka, nekünk pedig felcsillant a szemünk, amikor elképzeltük a jelenetet. Minden viccet félretéve azt is megtudtuk, hogy a téli hangulat beálltával Újszeged egyetlen optikájaként a karácsonyi köntös mellett további decemberi meglepetésekkel készülnek a hagyományos év végi jótékonykodás mellett, amikor rászoruló családoknak, elsősorban gyerekeknek készítenek ingyen, vagy kedvezményes áron szemüvegeket. „Nem a karácsonyfa alá kerülés a cél, csak így alakult ki. Ilyenkor aktuálisabb adni és könnyebb elfogadni a segítséget” – vallja Réka az ünnepek közeledtével.

Részt vennél a nyereményjátékon? Vagy csak szereznél végre egy igazán klassz keretet a 2021/2022-es télre?

Itt találod a STAR Optika csapatát:
Szeged, Szőregi út 80., NOVA Áruház
Info vonal: +3662 744-239

Hallgasd meg a Rékával készített teljes interjúnkat:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb