Szegedi Arcok

Kell egy tuti ajándéktipp karácsonyra? Ha a Pick Szeged játékosainak bejött, Neked is be fog!

Fénysebességgel közeledik a karácsony és a város után lassan az otthonainkba is beköltözik az igazi ünnepi életérzés Szegeden. Ezzel együtt jön is a nagy kérdés: idén mi kerüljön a karácsonyfa alá? Igaz, jól jönne még egy pár zokni, vagy az ezredik pulcsi, de azért Mi csak valami különlegesre gondoltunk, amit a szegedi Prágai Látszerészetnél ezt ajándékkártyák formájában meg is találtuk. 

Valahogy a nőknek mindig könnyebb ajándékot vásárolni, mint a férfiaknak, így természetesen idén is már vagy 2 hete azon kattog az agyunk, hogy mi lenne a megfelelő karácsonyi ajándék a család férfi tagjainak. A Prágai Látszerészetben rögtön szembe jött a megoldás, mégpedig egy kis kártya formájában: adjunk ajándékutalványt karácsonyra! Felcsillant a szemünk: miért is ne? Hiszen, ha a környék kedvenc influenszereinek és a Pick Szeged játékosainak is bejönnek az itt fellelhető szemüvegkeretek és napszemüvegek, akkor a család férfitagjainak is be fognak, sőt, még a gyerekeknek és a szebbik nem képviselői is értékelni fogják őket. 

Jut eszünkbe, a nagymamának sem árt a lencse- és keretcsere, anyukának pedig ugye egy új napszemüveg 2022-re. 

NEM CSAK TUTI AJÁNDÉK, MÉG RÁADÁSUL HASZNOS IS

Rá is kérdeztünk gyorsan a Bartók téri üzletben, hogy mi a kínálat a látszerészetben, hiszen karácsony lesz és árak terén sem mindegy, hogy mennyit szánunk egy-egy ajándékra. Mint megtudtuk, széles a választék. Lehet:

  • 5 ezer forintért,
  • 10 ezer forintért,
  • 20 ezer forintért,
  • és 30 ezer forintért is ajándékkártyát váltani a Prágai Látszerészetben.

Ezek után tényleg úgy éreztük, hogy kár tovább a karácsonyi ajándékokon stresszelni, mert nem csak hogy egy trendi kerettel és napszemüveggel, hanem végre egy (tényleg) hasznos ajándékkal lepjük meg szeretteinket a nagy ünnepen. 

Meghoztuk a kedved? Mutatjuk, hol találod meg a Prágai Látszerészetet:

Nyitvatartás:

  • H – P: 9:30 – 17:30
  • Szo: 9:30 – 12:00

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb