Szegedi Arcok

“Nem vagyok kapzsi, nem vágyom drága dolgokra” – meg is van, mire költi Alee a 12 milliós X-Faktor-nyereményét

A szegedi, de korábban kevermesi szegény családból származó 16 éves Balázs Alex tudja, hogy hatalmas lehetőséget kapott az élettől, így őszintén vallott arról, hogy mire költi a 12 milliós X-Faktor-nyereményét.

„Leírhatatlan ez az érzés. Mindenre számítottam, hihetetlen, hogy végül én nyertem. Nagyon jó volt itt lenni, és felépíteni valamit, ami az egész életemet megváltoztatja” – mondta a Blikknek a győzelem után. A rapper korábban mesélt és a műsorban kisfilmet is bemutatott arról, hogy igen szerény körülmények között nőtt fel, de ezt nem szégyelli. Szülei nem tudták anyagilag támogatni, testvéreivel együtt egy apró szobán osztozott, és már egészen fiatalon munkát vállalt, hogy megvehesse magának azt, amire vágyik.

ANYAGI TÁMOGATÁS, AMI ELINDÍTJA AZ ÉLETBEN

„Most kaptam egy akkora anyagi támogatást, amely elindít az életben. A családomat is szeretném támogatni a pénzből, és az a célom, hogy jobb életkörülményeket tudjak nekik is biztosítani. Arra nagyon figyelek majd, hogy ez az összeg ne fogyjon el egy év alatt, nem szeretném, ha elveszne a pénz, nekem pedig elölről kéne kezdenem. Nem vagyok kapzsi, nem vágyom drága dolgokra, szóval nem magamra költöm el az egész nyereményt, de pénzből él az ember, ezért azt szeretném, ha a tizenkét millióból többet tudnék csinálni.” Alee szeretne minél hamarabb Budapestre költözni, s minél gyakrabban fellépni, de az iskolát is szeretné befejezni.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb