Kikapcs

Bevállalnád? Indul a magyar Squid Game és ez nem vicc!

“500 játékos közül valaki új életet nyerhet magának. De nyugi, a 499 vesztes nem hal meg” – írja beharangozójában a Port.hu, és itt most nem arról van szó, hogy kijött a koreai Netflix-sorozat magyar szinkronos változata, hanem sokkal többről:

December 30-án eldördült a start pisztoly, hivatalosan is megindult a jelentkezés a magyar Squid Game-re.

500 JÁTÉKOS, HÁROM HÉTEN ÁT, 25 MILLIÓ FORINTÉRT

A magyar játék leírása szerint az első évad három hetes lesz, az adásokat, tehát a játékokat online lehet majd követni. Aki kiesik az nem hal meg, de valami kellemetlen feladatot kell teljesítenie.

SIKER VAGY BUKÁS?

A Netflix 2021-ben bemutatott, a Koreában már előtte is zseninek számító Hvang Donghjok által írt és rendezett sorozata a streaming-szolgáltató összes rekordját megdöntötte,

  • egy hónap alatt 111 milliós nézettséget ért el,
  • valamint 1,65 milliárd órányi megtekintéssel a valaha volt legtöbbet megtekintett tartalommá vált a Netflixen.

A Port.hu cikke szerint a “magyarosítás” ötlete mégis bukásra van ítélve, a szerző szerint már csak azért is, mert 500 szereplőt lehetetlen lekövetni. “500 emberre lehetetlennek tűnik annyi kamerát, illetve szerkesztőt állítani. Nincs az a mennyiségű mikroport, sd kártya, külső tárhely, ami elég lenne ennyi emberre és a többi. Tehát vagy nem lesz reality, akkor meg minek, vagy nem lesz jó a minősége, amit, mondom megint, az eredeti Squid Game meg a Mr. Beast nevű amerikai youtuber féle megszólalásig lekopizott változat után kár erőltetni” – véli a szerző.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb