Kikapcs

A bombaforma januárban kezdődik: nyílt napokkal és 15% kedvezménnyel vár a szegedi Chill-Fit Body masszázs – és alakformáló szalon

Megvan még, mit határoztál el január 1-jén? Egyáltalán, emlékszel még rá? Ha a válaszod igen (tudjuk, hogy az) és a 2022-es “csakazértis” listán szerepel a jobb formába kerülés, lefogyás és társai, a szegedi Chill-Fit Body januári akciója már-már kötelező tétel a számodra.

Röviden:

  • adott egy szuper barátságos, high-tech kütyükkel és sok-sok szakértelemmel felszerelt alakformáló szalon Rókus szívében,
  • amelyhez a héten hozzájön egy nyílt nap széria,
  • és egy egész januárt átölelő, 15%-os akció.

Ha okosan döntesz, az utóbbi az egész évre ki fog terjedni, mivel a 15% a bérletekre is érvényes. Szóval, ha alakformáló vagy masszázs-bérlet vásárlása mellett döntesz és még januárban megejted a dolgot, az egész évre spórolsz 15%-ot.

EZT ADJA NEKED NÓRI ÉS A CHILL-FIT BODY

“A szegedi Chill – Fit Body olyan, mint a NASA, csak sokkal barátságosabb” – írtuk még tavaly, amikor először fordultunk meg a Csaplár Benedek utcai szalonban. Molnár Zs. Nóra hetedik éve foglalkozik masszázzsal és négy éve már alakformálással is segíti a szegedi vendégeket. Régi álma volt, hogy saját szalont nyisson, és éppen akkor lépett a tettek mezejére, amikor a legtöbben inkább kivárásra játszottak: egy olyan üzlethelységet hozott létre, amellyel valóban profi szolgáltatást tud nyújtani, első pillantásra sci-fi filmekbe illő gépparkkal:

“Azt szerettem volna, hogy nálam a vendégek elfeledhessék a hétköznapok hajtását, gondjait, fáradalmait, és közben megszabaduljanak egy kis súlyfeleslegtől is” – mesélte Molnár Nóra, gyógy- és sportmasszőr, a Chill – Fit Body tulajdonosa. “Munkám során több éve számos gépet alkalmazok, melyek mindegyike orvostechnikai eszköz. A testkezeléseket és a fogyasztókezeléseket megelőzően részletes állapotfelmérést végzek, így az adott problémának megfelelően, személyre szabottan választjuk ki együtt az alkalmazott kezeléseket.” – részletezte, a repertoárt tekintve pedig már elsőre látszik, hogy a szalonban nincs lehetetlen:

  • a talán legnépszerűbb infratrainer gép mellett az alakformálás egyik csúcsával,
  • vákuumgörgős masszázzsal,
  • és nyirokmasszázzsal is találkoztunk a Chill – Fit Bodynál,
  • de Nóri vállal arc- és talpreflexológiát, gerincterápiát, lávaköves és herbál masszázst is.

Természetesen, mint cikkünk bevezetőjében is írtuk, mindegyikre 15% kedvezményt ad januárban, függetlenül attól, hogy egyetlen alkalomról vagy bérletes konstrukcióról beszélünk.

LEGYEN MEG A SZÁNDÉK ÉS AZ AKARAT, A TÖBBIT INTÉZIK

“Tűzd ki a célt, dönts és indulj el” – válaszolta a Chill-Fit Body alapítója arra a kérdésünkre, hogy mit javasol azoknak, akik most látnak neki a 2022-es fogadalmaik teljesítéséhez Nóri szerint fontos, hogy legyen meg a komoly szándék az átalakulásra és az esetleges kellemetlenségek se tántorítsák el az embert. “A fogyókúra mellett fontos a mozgás, ezenkívül törődnünk kell a bőrünk állapotával is” – magyarázta a szakember.

MI MÁR PRÓBÁLTUK, BEJÖTT

Az év végén Kis Mátéval, a WBO volt interkontinentális ökölvívó bajnokával, a 2021-es Szeged Sportolója díjas atlétával közösen próbáltuk ki, hogy mit tud a kardió edzések nagyágyúja, a téli alakformálás csodafegyvere, az infratrainer. A tesztüzemről készült tudósításunkat IDE kattintva találod, a Mátéval közösen forgatott videót pedig itt:

Ha megjött a kedved, siess, a nyílt napok csakis a héten várnak, mutatjuk a szalon elérhetőségeit:

  • Chill Fit Body masszázs – és alakformáló szalon
  • Szeged, Csaplár Benedek utca 4/b
  • Infó vonal, a 2022-es év alak-harcosainak: +3630/503-3504

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb