Közélet

Jönnek a legújabb bejelentések: rendhagyó időben, csütörtökön reggel 7-kor tart Kormányinfót Gulyás Gergely

Legutóbb január 13-án tartott Kormányinfót Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra. Akkor, a megszokott időben álltak kamerák elé, holnap viszont már kora reggel, 7 órakor tájékoztatnak bennünket a legújabb kormányzati döntésekről.

Szentkirályi Alexandra közösségi oldalán azt írja, hogy holnap reggel 7 órától adnak tájékoztatást Gulyás Gergely miniszterrel a kormány mai üléséről, utána pedig válaszolnak az újságírók kérdéseire. Azt, hogy pontosan miről lesz majd szó még nem tudjuk, de könnyen lehet, hogy:

  • az infláció megfékezésére szolgáló intézkedésekről, az élelmiszer árstopról, kamatstopról fognak tájékoztatást adni, illetve
  • Orbán Viktor Valgyimir Putyinnal történt találkozójának eredményeiről, (orosz gázszerződés kiterjesztése, vasúti beruházás finanszírozása orosz hitelkeretből, Paks 2 projekt), és a
  • járványügyi intézkedésekről, helyzetértékelésről.

A holnapi Kormányinfóról természetesen a Szeged365 is élőben fog tudósítani.

LEGUTÓBB A VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNYOK ÁTALAKULÁSÁT JELENTETTE BE

A legutóbbi Kormányinfón Gulyás Gergely többek között bejelentette, hogy a védettségi igazolvány február 15-től oltási igazolvánnyá alakul át, vagyis ettől kezdve csakis akkor lesz érvényes, ha valaki megkapta a harmadik oltást vagy két oltást kapott, de a második óta 6 hónapnál több nem telt el. Minden fontos infót ezzel kapcsolatban itt találsz meg:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb