Mindenmás

Arra kérik a szegedieket a mentősök, segítsék, hogy a mentőautók soron kívül tankolhassanak

Rendkívüli felhívást tett közzé a Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége Facebookon, melyben arra kérik a lakosságot, hogy „a benzinkutakon kialakult helyzetre tekintettel fordítsanak kiemelt figyelmet és segítsék a mentőautók soron kívüli üzemanyag-felvételét”, vagyis ha sor alakult ki valahol, engedjék előre őket.

Mint közleményükben írták, ha hosszabb ideig kell várakozniuk a benzinkutakon, az veszélyeztetheti a mentőellátás folyamatosságának biztonságát. A kérésük érthető, Attila nevű olvasónk pont a szerda esti benzin-para idején számolt be róla, hogy egy mentőautó kénytelen volt kifordulni az egyik Szőregi úti töltőállomásról, akkora volt a tumultus.

Szépen kérjük a szegedi autósokat, ne engedjük, hogy ilyesmi mégegyszer előfordulhasson! Engedjük előre a kutakon a mentőautókat!

SZERDA ESTÉRE SZABADULT EL A SZEGEDI BENZIN-PARA, CSÜTÖRTÖKÖN RENDKÍVÜLI KORMÁNYINFÓN NYUGTATTÁK A KEDÉLYEKET

Korábban írtuk: szerda délutánra, estére kisebbfajta benzin-pánik alakult ki Szegeden, miután az országos sajtó arról cikkezett, hogy ellátási problémák merülhetnek fel a töltőállomásokon. Egyes szegedi kutakat még másnap is úgy rohamozták az autósok, mintha nem lenne holnap, a kedélyeket végül a csütörtök esti, rendkívüli Kormányinfón nyugtatta le Gulyás Gergely és a MOL-vezér Hernádi Zsolt.

Vonatkozó cikkeink a témában:

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb