Kikapcs

Szeged gyászol: 4287 epizód után véget ért a Jóban Rosszban

Tizenhét év után csütörtök este sugározta a SuperTV2 a Jóban Rosszban utolsó epizódját. A kórházi sorozat volt a TV2 első fikciós napi szériája, megszűnését tavaly júniusban közölte a csatorna.

Ahogy a csatorna közleményében írta csütörtökön, amikor 2004-ben elindult a sorozat, hetekig úgy forgatták, hogy még címe se volt. 

Felhős György, a Jóban Rosszban úgy fogalmazott:

“Azt gondolom a főszereplőinkre régi ismerősökként tekintenek a nézők, ugyanakkor az elmúlt egy-két évben új arcok is csatlakoztak ehhez a nagy családhoz, ami jót tett a csapatnak. Mivel már fél éve leálltak a forgatások, így elmondhatom, nagyon megváltozott mindannyiunk élete a Jóban Rosszban nélkül, de tovább léptünk.”

A TV2 sorozata 2005-ben debütált a csatornán, és csaknem 4300 epizódot élt meg, a folytatásért még petíciót is indítottak.

KÉT JÓBAN-ROSSZBAN SZÍNÉSZ IS MEGHALT AZ ÉV VÉGÉN, ILLETVE AZ ÉV ELEJÉN

Szomorú, kapcsolódó hír: a sorozat két közismert szereplője is meghalt az év végén, illetve az év elején, ráadásul tragikusan fiatalon.

  • Damu Roland decemberben 47 évesen hunyt el, koronavírusban,
  • a 42 éves, a Paddy and the Rats-ben is játszó, a SZIN-en is gyakran fellépő Babicsek Bernát pedig szilveszterkor vesztette életét, füstmérgezésben.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb