Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: tulipános kerttel Mórahalmon, Trianon vándorkiállítással a Dóm téren startol el a húsvéti hosszú hétvége Szegeden

Kitört a húsvéti hosszú hétvége Szegeden, mely remek programokkal csábít a Napfény városában. Ma nyit a tulipános kert Mórahalmon, látványos vándorkiállítás érkezett a Dóm térre és nem utolsó sorban pörgős bulikkal lesz tele a szegedi éjszaka! Fiúk, kölni, lányok, piros tojás bekészít, indulhat a húsvéti hétvége, meghoztuk hozzá a Kikapcsot!

MA KINYITJA KAPUIT A MÓRAHALMI TULIPGARDEN

Lenyűgöző pompában, a tulipánok, jácintok és nárciszok sokszínű szépségével nyújt kihagyhatatlan élményt a természet és a virágok kedvelőinek a mórahalmi TulipGarden, amely idén már második alkalommal nyitotta meg kapuit szerdán délelőtt a nagyközönség előtt. A tavalyi bemutatkozás óta hatalmas fejlődésen ment keresztül a tulipános kert, ahol csaknem százhúszezer virág, a gyerekeknek játszótér és egy teknősrezervátum fogadja a kikapcsolódni vágyókat.

MEGNÉZHETED A TRIANON 100 VÁNDORKIÁLLÍTÁST A DÓM TÉREN

Az 1920-as békeszerződés következményeit és az államiság megőrzéséért folytatott küzdelmet bemutató vándorkiállítás nyílt Trianon 100 Összetartoztunk – Összetartozunk címmel Szegeden. A gigantikus tárlat a Dóm téren foglal helyet, ami Békéscsabáról érkezett Szegedre, és április 20-áig lesz látható, minden nap 10 és 18 óra között.

HÚSVÉTKOR IS VÁRNAK A SZEGEDI MOZIK

BELVÁROSI MOZI

A Belvárosi Moziban az ünnepi hétvégén a Harry Potter világ rajongói megnézhetik a Legendás állatok: Dumbledore titkai című filmet, melyben a varázsvilág megmentése a még ifjú, jól ismert máguson múlik, ha pedig egy kis romantikára vágysz, tökéletes választás lehet számodra az Ahol a nap felkel Párizsban című film. A teljes programért kattints ide.

CINEMA CITY

A Cinema City műsorában, ha egy jó nagy adag adrenalin töltetre vágysz, nézd meg az Arany című thrillert, de érkezik a mozivászonra
Bradley Cooper és Cate Blancett főszereplésével a Rémálmok sikátora című film is. A teljes műsorért kattints ide.

BULIZD ÁT AZ ÜNNEPI HÉTVÉGÉT

SING SING

Rádió 1 Party -val vár szombat este a Sing Sing! A jó zenékért Bárány Attila, Cooky, JoerJunior és MolnárBé lesz a felelős.

HUNGI

Újra Szexy Szombat a Hungiban! A fergeteges hangulatról Loving Arms és Roberto Rios fog gondoskodni, hogy az este soha ne érjen véget!

RETRO

Emlékszel arra, amikor még a buszon minden kátyúnál ugrott egyet a discman? Amikor msn-en beszéltétek meg, hogy mikor lesz a randi? Amikor még az IWIW-en és a Myvipen kerested az ismerőseid? Jön a Millenium Kids, Gabriel B-vel a lemezjátszóknál.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb