Szegedi Arcok

Sean Penn védőfelszerelés nélkül állt volna ki az oroszok ellen, a szegedi kutatóorvos hatalmasat pörgött rajta

“Fegyvert akart ragadni Oroszország ellen Sean Penn” – szaladt tele a sajtó az ukrán nép mellett szenvedélyesen kiálló Hollywood-i színésszel kapcsolatos szalagcímekkel, a sztár a Hollywood Authenticnek egyenesen azt mondta, mindenféle védőfelszerelés nélkül lépett volna a frontra, a golyóálló mellényét pedig egy civilnek adta volna. Az első blikkre hősies, másodikra már inkább marketing-szagú nyilatkozaton a közismert szegedi kutatóorvos, Dr. Letoha Tamás is pörgött egy nagyot közösségi média oldalán, amely lassan nagyobbat megy, mint az eredeti Sean Penn interjú.

JUST AN ORDINARY DAY: SEAN PENN ÁLLT A BENZINKÚTON ÉS ÉREZTE, HOGY FEGYVERT AKAR RAGADNI OROSZORSZÁG ELLEN

Sean Penn, az Oscar-díjas filmes a Hollywood Authenticnek nyilatkozott, mint mondta, hónapokon keresztül járt Ukrajnába, egészen a háború első napjaiig ott tartózkodott és felvételeket készített az ukrán elnök és a hadsereg mindennapjairól egy készülő dokumentumfilmhez. A színész-rendező elmenekült a szomszédos országból, azonban azóta is gyakran nyilatkozik a témáról.

„Az egyetlen ok, amiért maradtam volna még Ukrajnában, az az, hogy én is fogok egy puskát. Valószínűleg mindenféle védőfelszerelés nélkül álltam volna ki a frontra, mert biztosan odaadtam volna a golyóálló mellényemet egy civilnek, vagy egy nálam jóval tapasztaltabb katonának. Egy nőnek, vagy egy fiatalabbnak, aki tovább harcolhatna…” – magyarázta a portálnak.

A sztár így folytatta: “Elképesztő időket élünk, és tudod mi a legelképesztőbb? Ott voltam a minap egy brentwoodi benzinkúton és csak arra tudtam gondolni, hogy basszus, fegyvert akarok ragadni Oroszország ellen. Hát milyen elcseszett dolog már ez?” 

EGY ÍZES REAKCIÓ, SZEGEDRŐL, JOHN RAMBO-VAL, VIETKONGOKKAL ÉS HALÁLT MEGVETŐ BÁTORSÁGGAL

A világsajtót futótűzként bejárt Sean Penn interjúra a mostanában közéleti, világpolitikai ügyekben is rezonáló közismert szegedi kutatóorvos is reagált egy ízeset.

“Sosem felejtem, mikor alig 14 évesen ott álltam a vietnámi dzsungelben, egyedül, mert társam, DzsonRambó épp a reggeli tesztoszteron adagját lőtte magába, de muszkosan. Én meg ott álltam fegyvertelenül, szemben a vérszomjas vietkongok. És farkasszemet néztünk. És aztán bejött anyám és azt mondta, ideje felkelmem, mert túlaludtam és elkések a suliból. De Istenem, mekkorát küzdöttem!” – írta ironikusan.

A csütörtöki Letoha-poszt hatalmasat ment, akkorát, hogy még Sean Penn is oroszokkal álmodott ma reggelre. A sztár pénteken arról nyilatkozott kócos hajjal az NBC-nek, hogy mi tántorította el háborútól. Naná, hogy erre is érkezett egy szegedi kontra, az utóbbit itt találjátok:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb