Szegedi Arcok

12 tábla Milka csokit lopott egy szegedi non-stopból, rendőrség helyett a Facebook-on végezte

Mit tesz egy átlagos éjjel-nappali üzlet üzemeltetője, ha lopnak tőle? Feljelenti az illetőt, értesíti a rendőrséget, szóval, a szokásos. És mit az egyik szegedi, Jókai utcában működő bolté? Kiposztolja az illető fotóját a közösségi média idővonalára, egy laza “tartsd meg a csokit” üzenettel, kilátásba helyezve egy hatósági feljelentést.

“Megkérnénk a fekete sapkás, fekete Monster dzsekis, kerékpáros fiatalembert, aki 2022.04.25. 21:03-kor ellopott 12 tábla Milka csokoládét az üzletünkből, hogy tartsa meg a lopott csokoládékat és többet ne látogasson meg bennünket” – írja Facebook oldalán a közismert szegedi non-stop. A poszt folytatásában kilátásba helyezik, hogy – amennyiben újra beállítana az édes szájú gengszter – a róla készült felvételeket átadják a rendőrségnek és közzé is teszik azokat.

Az utóbbi igazából meg is történt, íme a fotó (amelyen kitakartuk az illető arcát):

Az eredeti kameraképet IDE kattintva találod, pont ugyanilyen szép, nyújtott, mint a miénk.

EGY HÓNAPJA RABOLTÁK KI A BUDAPESTI KÖRÚTI TRAFIKOT

Pont egy szűk hónapja, március 30-án este 10 előtt történt egy “éles” boltrablás Szegeden (a mostani ugye, “csak” egy lopás volt), a célpont a Csillag tér mellett, a Budapesti körút legelején működő trafik volt. Információink szerint még mindig keresik az illetőt, sőt, közben egy kecskeméti üzlet alkalmazottja is jelentkezett nálunk, az sem kizárt, hogy az illető náluk is járt.

Videón a március végi, Budapesti körúti támadás:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb