KikapcsVideo365

Lukács Laci, Pipás Pista és Szecsei Apánk menni művelődni Ásotthalomra: megvan a Magyar Sziget napi bontása!

Na jó, a címben felsorolt karakterek közül Pipás Pista már sehová sem megy, viszont az ásotthalmi tanyavilág legendás gaztevő(nő)je ha más formában is, de tényleg ott lesz az újjászületőben lévő Magyar Szigeten. A kereken két évtizedes, a magyarság összetartozását hirdető zenei fesztivál alapos ráncfelvarrást kapott 2022-re,

  • többek között az Ismerős Arcok és Kárpátia nevekkel fémjelzett line up kapott egy erőteljesen mainstream beütést, júliusban az ős-szigetelők mellett a Tankcsapda, Kowalsky-ék vagy éppen Náksi Attila is odaver majd a Pipás Pistáról elnevezett színpadon,
  • új a helyszín, a korábbi, Verőce melletti Csattogó-völgy üdülőfalu és a velencei Drótszamár Kemping után Szeged mellett, a jó öreg Ásotthalmon rendezik meg a dzsemborit,
  • a legnagyobb újdonság pedig, hogy egyáltalán lesz Magyar Sziget, ez, mint legutóbbi interjúnk során Spigut Tamás főszervezőtől megtudtuk, maga a csoda, két év Covid-kényszerszünetet követően.

A húsz éves múltra visszatekintő fesztivál sztorijáról, illetve idei helyszíneiről ebben és ebben a cikkünkben beszélgettünk, ami viszont új, hogy a mai naptól kezdve nyilvános a rendezvény napi bontása, ezzel párhuzamosan pedig a napi jegyek értékesítése is elindult.

Íme a Pipás Pista nagyszínpad programja:

Röviden, az őrület július 27-én rajtol el főként régi arcokkal a színpadon, csütörtökön jön az Ismerős Arcok és a Leander Kills, pénteken egy nagyon zúzós Rómeó Vérzik – Depresszió – Road – Tankcsapda kombó jön, szombaton pedig többek között a Kowalsky meg a Vega pattan majd a tribünre. Ahogy fent írtuk, lesz még Náksi és Szecsei apánk is, azonban ők egy másik helyszínen, amelynek a bontását pár nappal későbbre ígérték a szervezők.

Apropó, jegyek.

Bár a program alaposan megcombosodott, az árak maradtak a Covid-szünet előtti szinten. A helyben 7000 Ft-os napijegy elővételben mindössze 5500 Ft, ennyiért lassan már sörözni sem lehet, nemhogy fesztiválon csápolni, ütős fellépők előtt, szóval, maradjunk annyiban hogy elég baráti a behopp.

Minden más infót IDE kattintva találsz, a jegyeket ITT tudod felmarkolni, a végére pedig egy válasz, sok-sok Szeged365 olvasó kérdésére: igen, lesz fesztiváljárat, de erről majd egy következő cikkünkben számolunk be.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb