KikapcsVideo365

Nagyot ment a hétvégén a Szegedi Hídivásár – ilyen volt a kézműves dzsembori forgataga madártávlatból, drónfelvételen

2019 után először, a hétvégén közel 200 kiállítóval elstartolt a Szegedi Hídivásár. Megtelt a Belvárosi híd a kézművesek portékáival, amely a Borfesztivál forgatagához hasonlóan hatalmas tömegeket mozgatott meg szombaton és vasárnap. A vidám forgatagról lenyűgöző drónfelvételeket kaptunk, melyeket most elhoztunk nektek.

A felvételeken madártávlatból láthatjuk a kirakodóvásár hamisíthatatlan hangulatát, ahogy a Belvárosi híd átalakult sétáló utcává és a legkülönfélébb kézműves portékákat kínáló árusokkal, telis -tele fából, bőrből készült holmikkal, zománc edényekkel, szélharangokkal, plüssökkel, de nem hiányozhatott a kínálatból a sült kolbász és a vattacukor sem, miközben utcazenészek emelték a kilátogatók hangulatát.

Mocselini Rudolf, a Szegedi Hídivásár főszervezője elmondta, igazán felemelő érzés volt látni a sok-sok érdeklődő látogatót a kézművesvásárban, ami bizonyítja, hogy mennyire hiányzott már ez a rendezvény a szegedieknek. Mint elmondta, sajnos a Covid olyan szinten még éreztette hatását, hogy a régi kiállítók közül még nem mindenki tért vissza, de a főszervező reményeit fejezte ki, hogy jövőre már minden régi árus visszatérhet a rendezvényre.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb