Szegedi ArcokVideo365

Sört valaki? Egy hajszálon múlt, hogy nem az olvasónk autójára borult rá egy teherautó rakománya a bolgár tengerparton

Megvan még a Végső Állomás című széria második részét indító autópályás tömegbaleset-jelenet, a “főszerepben” az óriási, faszállító teherautóval? Hasonló élményben volt része Peti nevű olvasónknak, akit Bulgáriában, nyaralás közben tört ki a frász. A szegedi család szerencsére karcolás nélkül úszta meg az alábbi helyzetet:

  • az autójukkal zöldet kaptak egy kereszteződésben, szabályosan elindultak előre,
  • velük szemből érkezett egy teherautó, amely balra akart kanyarodni, de ahelyett, hogy a felvételt készítő Szeged365 olvasónak megadta volna az elsőbbséget, úgy volt vele, még pont átfér az egyenesen haladó kocsi előtt,
  • ám úgy tűnt, hogy a (valószínűleg) trógerül rögzített rakomány nem bírta a nagy sebességgel kanyarodó jármű lendületét,
  • és a Queen-féle I want to break free-t harsogva szabaddá tette magát.

“Kár a sok sörért” – írta Peti, aki az alábbi videót küldte nekünk:

@szeged365

Egy hajszálon múlott, hogy nem az olvasónk autójára borult rá egy teherautó rakománya a bolgár tengerparton… Köszi, Peti!

♬ original sound – Szeged365 –

A szegedi családnak nyugis (nyugisabb) nyaralást kívánunk, meg persze, végtelen balesetmentesen megtett kilométert. Ha már a sör-kiborítás témájánál vagyunk, ebben mi, szegediek vagyunk a legprofibbak, tekintve, hogy mi szotyit és földimogyorót is pattintunk hozzá, pont, mint egy jó házibuliban:

(szotyi)

(sör)

(mogyi)

(étolaj)

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb