Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: jönnek a Perseidák, a Chicago musical a Dóm térre és folytatódik az úszó EB

Egy újabb izgalmas hétvége rajtol el hamarosan Szegeden: ma este jön a Perseidák meteorraj, úgyhogy a szemeket megéri pénteken és szombaton is az égre szegezni, debütál a Chicago musical a Dóm téren és folytatódik az úszó EB, ahol a 16 éves szegedi tehetségnek, Pádár Nikinek szurkolhatunk. Már nincs sok hátra a munkából, tarts ki, addig is, szemezgess a hétvége legígéretesebb programjaiból Kikapcsunkkal!

DJ KOZZY LESZ SZOMBATON A HANGULATFELELŐS A LAPOS BEACH – EN

Helyszín: Szeged, Lapos Beach

Időpont: augusztus 13. 10:00 óra

Nyár, napsütés, tengerparti feeling, nem is kell több egy jó hétvégéhez Szegeden. Mártózz meg a nagy melegben a Tisza hűsítő vizében a Lapos Beach-en, miközben a jó hangulatról DJ Kozzy gondoskodik. Az eseményről bővebb infókat itt találsz.

FLÖRT A STÉGEN: SZOMBATON IS VÁR A GARDEN STÉG

Helyszín: Szeged, Közép Kikötő sor 1, Szegedi Partfürdő Kemping és Apartman

Időpont: augusztus 13., 19:00 óra

Nincs is romantikusabb egy kis flörtnél a stégen, a Tisza gyönyörű panorámájával, amihez a tökéletes helyet a Garden Stég kínálja ezen a hétvégén. Az est folyamán Dj Mista diktálja majd az ütemet. Bővebb infókat az eseményről itt találsz.

MA ESTE SZEMEKET AZ ÉGRE SZEGEZNI: JÖN A PERSEIDÁK METEORRAJ

Helyszín: Szegedi Csillagvizsgáló Kertész utca 3. (Újszeged)

Időpont: augusztus 12., 19:00 óra

Augusztus 12. és 13. a kívánságok éjszakája lesz Szegeden, telis tele lesz az égbolt felettünk hullócsillagokkal. Érkezik ugyanis a minden évben augusztusban esedékes Perseidák meteorraj, az egyik leglátványosabb csillaghullás, amit szabad szemmel is nyomon követhetünk. Arról, honnan és mikor érdemes az eget kémlelni, Dr. Barna Barnabással, a Szegedi Tudományegyetem csillagászával, a Szegedi Csillagvizsgáló munkatársával beszélgettünk.

MA ESTE DEBÜTÁL SZEGEDEN A CHICAGO A SZEGEDI SZABADTÉRI JÁTÉKOK SZÍNPADÁN

Helyszín: Dóm tér

Időpont: augusztus 12., 21:00 óra, illetve augusztus 13. 21:00 óra

Először szerepel a Chicago musical a Szegedi Szabadtéri Játékok műsorán, az augusztusi bemutatót Béres Attila rendezi. John Kander, Fred Ebb és Bob Fosse világhírű musicaljének bemutatóját augusztus 12-én tartják a Dóm téren, majd még öt este láthatja a közönség, így augusztus 20-án a darab zárja a fesztivál idei évadát. 

TOVÁBB DÜBÖRÖG AZ ÚSZÓ EB: PÁDÁR NIKINEK SZOMBATON IS SZURKOLHATUNK

Csütörtökön kezdődött az úszó Európa-bajnokság, ahol három szegedi sportoló is indult. A római kontinensviadalon augusztus 11-től Pádár Nikolett képviseli városunkat és hazánkat a medencés számokban, augusztus 18-tól pedig Olasz Anna és Vas Luca a nyílt vízi megmérettetéseken. Pádár Nikolett szombat reggel 9-től a női 200 m gyors előfutamában, majd 10:09-től a női 4×100 m gyors előfutamán ugrik a medencébe.

HA HÉTVÉGE, A MOZIZÁS MINDIG JÓ KIKAPCSOLÓDÁST KÍNÁL

BELVÁROSI MOZI

Ha könnyed kikapcsolódásra vágysz, a Belvárosi Moziban megnézheted a Családból is megárt a sok című francia, portugál vígjátékot, de biztosan megtornáztatja a nevető izmokat a DC Szuperállatok ligája című animációs kalandfilm is. A teljes műsorért kattints ide.

CINEMA CITY

A Cinema City-ben megelevenedik a filmvásznon a legendás Elvis Presley élete, ahogy még sosem láttuk: titokzatos menedzsere, a magát csak „ezredesnek” szólíttató Tom Parker szemén keresztül. Ha borzongásra vágynál a Fekete telefon című thriller garantálja neked,
Ethan Hawke főszereplésével. A teljes műsorért kattints ide.

TÁNCOLD ÁT A PÉNTEK ÉS A SZOMBAT ÉJSZAKÁT SZEGEDEN

TISZA DOKK

Szombaton fergeteges partira számíthatsz a Dokkon, mely 10-ik születésnapját fogja ünnepelni. A lemezeket az est folyamán MolnárBé és Welldan fogja pörgetni.

HUNGI

Welcome to the Jungle  partival vár szombaton a Hungi, ahol a jó hangulatról Helldance, Carl Cozmo és Guli fog gondoskodni.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb