Mindenmás

Elütöttek egy kislányt a szökőkútban, most gyalogos övezetre figyelmeztető táblákat helyeznek ki a Móra-parkba

Augusztus 9-én elsőként írtuk meg Szegeden hogy elgázoltak egy kislányt a Móra Ferenc Múzeum előtti szökőkútban. Vikit egy arra kerékpározó tini ütötte el, aki az baleset után megállás nélkül tovább is hajtott. Az ügy vonzata az lett, hogy az önkormányzat Városüzemeltetési, Fejlesztési és Környezetvédelmi bizottsága ma arról döntött, hogy gyalogos övezetre figyelmeztető táblákat helyeznek majd ki a helyszínre.

“Ma délután Viktória unokánkat elgázolta egy biciklis suhanc a Móra Ferenc Múzeum előtti szökőkútban, majd mintha mi sem történt volna továbbhajtott és eltűnt” – írtuk meg a történteket augusztus 9-én. Az esetet Ancsa nevű olvasónk küldte el nekünk (köszönjük) és a beszámoló alapján a kislány, Viki kórházba is került agyrázkódással, valamint mindene kék-zöld-lila és sebes volt.

TÁBLÁK KERÜLNEK KI A HELYSZÍNRE

Az önkormányzat Városüzemeltetési, Fejlesztési és Környezetvédelmi bizottsága ma ülésezett, ahol az eset is szóba került. Mint önkormányzati forrásainktól megtudtuk, gyalogos övezetre figyelmeztető táblákat helyeznek ki a területre, bár egyébként eddig sem szabadott volna itt biciklizni. A KRESZ is világosan kimondja, hogy a gyalogos övezetben jármű nem közlekedhet, és biciklizi is tilos.

A SZÖKŐKÚTBAN SEM SZABAD PANCSOLNI

Nem csak kerékpározni nem szabad a helyszínen, hanem bizony pancsolni se a szökőkútban. Már többször is felhívtuk rá a figyelmet, hogy mennyire veszélyes az ott történő lubickolás, ha lemaradtál volna az üzemeltetéshez szükséges algaölő szerek, a PH érték beállításához használt kénsav és a különféle vegyszerek negatív élettani hatásaival foglalkozó cikkeinkről, az alábbiakban találsz pár Szeged365 tartalmat a sok közül:

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: Anya Belcampo scandal
'Fel a tetejéhez' gomb