KikapcsVideo365

Zsigubigule volt szombaton a SZIN-en, avagy így adták elő az esti sztárfellépő, Jason Derulo Wiggle című számát a fesztiválozók

Ismerősen cseng az a cím, hogy Zsigubigule? Nos, ha még nem találkoztál volna vele, így hangzik, amikor valakiben megvan a lelkesedés, hogy Jason Derulo-t énekeljen, viszont az X-Faktorba már nem kerülne be.

Ennek ellenére 2015 óta futótűzként terjed az interneten a videó, amely már 1,4 millió megtekintésnél jár, s valóságos szállóigévé vált az azonos című szám “Wiggle, wiggle” refrénjének egészen sajátságos kiejtése. Megnéztük, megy-e ez jobban a fesztiválozóknak a SZIN-en, videóriportunkban a szombat esti sztárfellépő, Jason Derulo Wiggle című számát énekelve hangolódtak velünk a kilátogatók az amerikai sztár koncertjére.

ILYEN VOLT AZ UTOLSÓ NAP KÉPEKBEN

Ennyi volt, kész, vége, bezárta kapuit a sorban ötvenkettedik Szegedi Ifjúsági Napok. Ettünk egy szép adag port, ugráltunk az elkörtisztelenedett Majkán és legalább úgy vártuk egy végtelennek tűnő warm up szett alatt Jason Derulo-t, mint anno a Mikulást.

ELEVENÍTSD FEL A SZOMBAT ESTE LEGJOBB PILLANATAIT VIDEÓRIPORTUNKKAL

Telt házzal dübörgött a SZIN utolsó estéje szombaton az újszegedi Partfürdőn, ahol több mint húszezer ember verődött össze a nyár utolsó nagy bulijára. Ez az este is hozta a hamisíthatatlan fesztivál feelinget, Jason Derulo és Krúbi teljesen beszippantotta a közönséget, Majka szövegelésén jókat borultunk, de a Honeybeast is hozta a kötelező számokat. Ilyen volt a SZIN búcsú estéje, Szeged365 videóriportunk következik.

Operatőr: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb