BlogKikapcs

Szeged365 ballon-spotting: brutál klassz olvasói fotókat mutatunk plusz azt is, hol tudod követni az óriáslufikat

Ipari mennyiségű, zseniális Szeged365 olvasói fotó érkezett a szombat reggel elmaradt, de késő délután alaposan bepótolt ballon-felszállásról. A Hőlégballon Közép-Európa Kupa, egyben a Hőlégballon Magyar Nemzeti Bajnokság kedd reggelig tart, papírforma szerint napkeltekor és napnyugtakor lehet majd elcsípni a versenyre benevezett 30 óriáslufit, mármint, ha az időjárás is úgy akarja.

SZEGED365 BALLON-SPOTTING, AVAGY, A SZEGEDIEK A LEGJOBB PAPARAZZIK

Valahogy éreztük, hogy ismét fergeteges fotókat fogunk kapni Tőletek, ezért alapból rákészültünk a dologra. A lufis fotókat beküldő Szeged365 virtuális családtagok között

  • Szeged365 bögréket,
  • és passztartókat sorsolunk ki hétfő délben.

Az elcsípett pillanatokat mailben az [email protected], Facebook üzenetben vagy kommentben is elküldhetitek, aranyat ér mindegyik, hálás köszönet, virtuális ölelés értük!

Íme a szombat délután termése, a teljesség igénye nélkül:

SZEGED 365 BALLON-TRACKING, AVAGY, ITT TUDOD NYOMON KÖVETNI A VERSENYZŐKET

Nehéz műfaj a ballonozás, betervezett útvonal ide vagy oda, ha az időjárás közbeszól, minden borul. Még jó, hogy a Hőlégballon Közép-Európa Kupa szervezői gondoltak ránk, az alábbi linken mindig nyomon lehet követni, hogy merre járnak.

Ránéznél, hol repül a 30 nevező, köztük egy ukrán, háborús területről jött ballon? Kattints IDE, real time nézheted őket.

A szombat reggeli felszállásnak alaposan keresztbe vert az időjárás, a délután azonban – mint az utolsó utáni pillanatban kiderült – maximálisan rendben volt:

A verseny menetéről Pálhegyi Zoltán főszervezőt faggattuk, a vele készített Szeged365 podcast-interjút itt találod, rengeteg érdekességgel, a szakember például azt is elmagyarázza, miből áll egy hőlégballon-verseny: 

Hálásan köszönjük Nektek a beküldött fotókat!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb