Szegedi Arcok

Az újszegedi STAR Optika akkorát durrant, hogy még a vak is látni fogja: 20-30-40 %-os kedvezményekkel jön a Látás Ünnepe

Nincs fontosabb érzékünk, mint a látás – tartja Horváth Réka, az újszegedi Novában működő STAR Optika alapítója, aki csapatával a teljes október hónapot annak szenteli, hogy minél több szegedi visszakaphassa az éles, egyben tökéletes látás élményét. A Látás Ünnepe című promóciójuk hétfő óta pörög, melynek keretein belül

  • 20-30% kedvezményt adnak szinte az összes keretre és lencsére,
  • közben pedig kiterjesztik a szeptemberben tradicionális iskolakezdési akciójukat, amelyben 40%-kal csökkentik a gyermek szemüvegkeretek árait.

Az újszegedi optika tulajdonosa elmondta, akár csak tavaly ilyenkor, az idén is lesz kitelepülésük a NOVA bejáratához, ahol ingyenes látásvizsgálattal és szemüvegtisztítással, javítással várnak majd mindenkit. Mint magyarázta, szinte az összes kutatás azt támasztja alá, hogy a szemüveges emberek többsége többnyire elavult korrekcióval használja a szemüvegét. Ez pedig mint köztudott, fejfájást, fáradékonyságot, vagy ami a legrosszabb, egy non-stop rossz közérzetet okozhat, amelyen itt az ideje, hogy változtassanak.

ÍGY SZÜLETETT MEG ÚJSZEGED EGYETLEN OPTIKÁJA

Cikkünk főszereplője 15 évvel ezelőtt még alkalmazottként dolgozott, itt lett a látszerész szakma szerelmese, majd úgy döntött, hogy saját, családi vállalkozásba kezd.

„Újszegedi gyökerekkel rendelkezem és feltűnt, hogy mifelénk nincs optika. Innen jött az ötlet, hogy akkor nyissunk itt üzletet, aztán öt évvel ezelőtt, a Szeged Novában találtuk meg a helyünket az Interoptik Lenses Kft., lencsegyártó céggel, hiszen elsősorban az ő lencséiket forgalmazzuk” – emlékezett vissza az indulásra Horváth Réka egy korábbi Szeged365 interjúban.

„15 évvel ezelőtt bekerültem egy kis optikába és rögtön a szakma szerelmese lettem. Főleg azért, mert nagyon családias volt a hangulat, a vásárlókkal személyes, bizalmi kapcsolatot lehetett kialakítani. Azonnal tudtam azt, hogy egyszer szeretnék majd egy hasonlót magamnak és nem csak a hagyományőrzés miatt, hanem azért is, hogy a gyermekemnek majd továbbadhassam, ha ő is ezt a pályát választja”

– gondolt vissza a kezdetekre Réka.

A vállalkozó kedvű fiatal anyuka párja, Péter nagy rajongója a retro és különleges napszemüvegeknek, ezért a szenvedélyének egy páratlan, a boltban fellelhető kollekcióval hódol.

CSAK ÚGY VÁGTATNAK A KEDVEZMÉNYEK

Az idén már szeptember utolsó napjaiban elindult a Látás Ünnepe című promóció a STAR Optikában, amelynek köszönhetően ott jártunkkor is 20-30% kedvezményt kínáltak a legtöbb keretre és lencsére, mindezt kiegészítve a gyermek-keretekre érvényes 40%-os kedvezménnyel. A baráti árak mellé óriási mosoly és világmárkák arzenálja társul, a teljesség igénye nélkül az Oakley, a Tom Ford, a David Beckham, a Tommy Hilfiger, vagy a Swarovski tételei is ott sorakoztak a NOVA üzletsorán található optika polcain.

Extra meglepetés: a csajok Facebook oldalán egy játék is elindult, szóval, ha szeretnél bezsebelni 2-3 klassz nyereményt, kattints IDE a részletekért!

STAR Optika 

LÁTÁS ÜNNEPE 2022! 

Szeged, Szőregi út 80., NOVA Áruház

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: แทงบอล Lsm99
'Fel a tetejéhez' gomb