Kikapcs

Démoni jelenlétet érzékelt Szegeden a Warren-házaspár, a Garden Bistro felé tartanak

Ed és Lorraine Warren, a világ legismertebb paranormális jelenségekkel foglalkozó házaspárja – akiknek életéről a Démonok közt filmek is szólnak – Szeged felé tartanak, az RTL Klub stábjával közösen. A helyszín a Garden Bistro & Beach Szeged, a dátum Halloween estéje, az entitás Annabelle baba helyett ezúttal a rettegett Lapite Oludayo démon lesz lesz.

Rögtön az elején, kezdjük a nagyon lényeggel:

  • Helyszín: Szeged, Damjanich utca 7/A
  • Dátum: 2022.10.31., hétfő 19:00
  • Dress Code: beöltözős (nyugi, nem kötelező, csak ha rápörögtél a Halloweenre)

Mint korábban írtuk, az idén már hat éves Garden – szemben a szegedi éttermek azon részével, amelyek a bezárást fontolgatják – elég rendesen meglódult az ősszel, a belső tér gyakorlatilag teljesen megújult (erről hamarosan egy videós anyaggal jövünk majd), pont most volt náluk egy telt házas Jolly-buli, de hamarosan Balla Géza borvacsora, Nótár Mary és Kökény Attila is tiszteletét teszi az újhullámos, medencével is felszerelt étteremben.

A Halloween-buli beöltözős is meg nem is, mint Horváth Norbert üzletvezetőtől megtudtuk, nem kötelező, viszont ha valaki előkapja a kreativitását, elég klassz nyereményekkel távozhat:

  • az első helyezett egy 2 fő részére szóló Balaton parti szállást kap a Sió Camping felajánlásával,
  • a második a Prágai Látszerészet felajánlását 20.000 Ft értékben,
  • a harmadik pedig egy Szeged365 családi tálat, rajta házi pestóban érlelt csirkecomb filével, roppanós morzsában, jércemell szalagokkal, szezámmagos roppanós bundában és parmezán hánccsal, fokhagymás olívaolajban pácolt sertés tarját bacon köntösben és még rengeteg pikáns finomsággal.

A jelmezversenynek zsűrije is lesz, a cikkünk bevezetőjében említett démon képében, aki egyébként egy komplett RTL Klub stábbal érkezik a fővárosból. Az entitás neve Lapite Oludayo, vagy ahogy 10-ből 10 Szeged365 olvasó ismeri:

Fekete Pákó.

Az eseményre a +36(70) 427 33 66 számon tudsz asztalt foglalni, siess, a múlt hétvégi rendezvényük is teljes telt házzal ment!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb