Szegedi Arcok

Hello, Sierra Leone! Mind a két szegedi csapat épségben befutott a célba, sikeresen teljesítették a világ legnagyobb amatőr rallyját a srácok

Október 21-én Budapestről rajtolt a 2022-es Budapest-Bamako, a világ legnagyobb amatőr rallyja, amelyen két szegedi csapat is indult. A több mint két hetes verseny után ma jelentkeztek Muráti Kamillóék, akik szerencsésen megérkeztek Freetownba, csak úgy, mint a P2B Pusztaszer to Bamako csapata. Mind a két csapat a Facebookon jelentette be, hogy teljesítették a versenyt és befutottak a célba.

Videóval jelentkezett Muráti Kamilló és Botyánszki Bence, megérkeztek Sierra Leonéba, azon belül is Freetownba, így sikeresen teljesítették a világ legnagyobb amatőr rallyját. A srácok elmondták, hogy minden rendben van velük, viszont nagyon elfáradtak a hosszú és kimerítő út alatt.

Kamillóék mellett a P2B Pusztaszer to Bamako 2022 csapata is sikeresen teljesítette a 9400 kilométeres távot. Ők is ma futottak be a célba. A közösségi oldalukon jelentették be a jó hírt, mint írták: “Célba értünk! Hálásan köszönjük a sok szeretet és támogatást!”

Mind a két csapat további részleteket ígért hamarosan, kíváncsian várjuk az élménybeszámolókat!

Kamillóékkal már készítettünk egy interjút az út alatt, amit itt olvashatsz el:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb