Szegedi Arcok

Idén is egy szerencsés Rádió 88 hallgató kapcsolhatja fel a város ünnepi fényeit

November 25-én ismét egy szerencsés Rádió 88 hallgató kapcsolhatja fel városunk ünnepi fényeit, és indíthatja útjára az adventi időszakot – osztotta meg a hírt honlapján a helyi csatorna. Tehát, már csak 15 nap van hátra, hogy gyönyörű fényárban ússzon Szeged és újra elfoglalja helyét Rudi, a kedvenc fényszarvasunk a Dugonics téren.

“Már nem kell sokat várni arra, hogy Szeged újra gyönyörű karácsonyi fényekben pompázzon! Az adventi időszak hosszú évek óta velünk kezdődik a városban. Természetesen idén is egy hallgatónk kapcsolhatja majd fel Szeged ünnepi fényeit, és indíthatja útjára el a Szegedi Karácsonyi Heteket” – közölte a Rádió 88 a honlapján, mi pedig izgatottan várjuk, hogy kiderüljön, ki lesz a szerencsés nyertes.

KÉT ÉVE EGY VÁRANDÓS SZEGEDI KISMAMA ÉS A KÉT TÜNDÉRI KISLÁNYA KAPCSOLTA FEL SZEGED ÜNNEPI FÉNYEIT

Két éve a Rádió 88 nyereményjátékán kiválasztott Magyarné Majláth Zsófia és családja, Réka, Blanka és Zoli egy Tatra 214-es fedélzetéről nyomhatta meg az adventi időszak kezdetét jelentő gombot.

MÁR CSAK 15 NAP VAN HÁTRA ÉS INDUL A SZEGEDI KARÁCSONYI HETEK

2022. november 25-én, pénteken veszi kezdetét az év leghangulatosabb és talán legjobban várt eseménye, a Szegedi Karácsonyi Hetek, ami az idei évben december 24-ig fog tartani.

AZ ÓRIÁSKERÉK MÁR ÜZEMEL

A Szegedi Karácsonyi Hetek elengedhetetlen kelléke az óriáskerék, amely idén a Dóm térre költözött. Múlt pénteken indult első útjára, mi pedig rögtön le is teszteltük: alig kaptunk levegőt, nemcsak a látványtól, hanem a magasságtól is! Sasold meg:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb