Közélet

Újabb étterem húzza le a rolót, most Vásárhelyen

38 év működés után decemberben közölte a jó öreg Pajtás Büfé, hogy bezár Szegeden, ma pedig az Égető Étterem és Panzió jelentette be, hogy ideiglenesen lehúzzák a rolót Vásárhelyen – szúrta ki kedden a Promenád24.

Mint kiemelték, több vendéglátóegység is abbahagyta szolgáltatását a közelmúltban Vásárhely. Őket követi az Égető Étterem is a településen, hiszen kedden azt írták ki a közösségi oldalukra, hogy egyelőre úgy tűnik, hogy csak átmenetileg, de szünetel a nyitva tartásuk.

RENGETEGEN ESNEK EL AZ ENERGIAVÁLSÁG MIATT

A megnövekedett rezsiköltségek igencsak nehéz helyzetbe sodorják a vendéglátósokat, már több mint 10 egység dobta be a törölközőt emiatt Szegeden, így meg sem lepődünk, hogy ugyanez a helyzet Vásárhelyen. Legutóbb az Ág utcai panelek között működő, 1984-ben alapított szegedi cukrászda, a Pajtás Büfé húzta le a rolót, véglegesen….

….de a The Marquis, a Milleniumi Kávéház, illetve a Menü Étterem végleges bezárásáról is írtunk már, sőt! Bő 10 év működés után egyik napról a másikra eltűnt a 2008-ban megnyitott Napfény Parkban lévő Mobil és Laptop Shop is. Sajnos szinte minden hétre jut egy-egy bezárás a jellegzetes, közkedvelt szegedi üzletek, éttermek sorából.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb