Kikapcs

A Szeged születésnapi Korda koncert játékunkhoz érkezett egy nagyon kedves felajánlás: mozgásában korlátozott, rászoruló családoknak segítene Berinszki Zoltán

A hónap eddigi legnépszerűbb játéka volt nálunk a Szeged születésnapi Korda György és Balázs Klári élő nagykoncert cikkünk. A REPTÉR című dalnak egy sorát kellett felismerni, és elképesztően sokan játszottatok rá. Most hívtátok fel rá a figyelmünket, hogy a poszt alatt a szegedi Szent Fülöp Alapítvány elnöke, Berinszki Zoltán tett egy kedves felajánlást. Segít eljutni az eseményre, teljesen ingyenesen, az arra rászoruló családoknak. 

Több alkalommal is írtunk már Zoltánról, aki önzetlenül szeret segíteni szolgáltatásával. Emlékezetes és megható pillanat volt, amikor azt a hírt kaptuk, hogy egy Ukrajnából menekült 9 hónapos kisbabát vitt a szegedi Szent Fülöp alapítvány autójával. Itt tudod elolvasni:

A Korda koncert játék posztunk alá azt írta Zoli barátunk: “Csak hogy emeljük a koncert fényét, amennyiben szociálisan vagy egészségügyileg rászorult nyerné meg az egyik belépőt, ugy a magam a RádióTaxiHárom és a Szeged365 hírportál nevében felajánlom hogy a nyertes párt szegeden belül az otthonától a koncertre elszállítom térítés mentesen így téve teljessé a feledhetetlen élményt..!!!!”

Természetesen fel is hívtuk és megkérdeztük hogyan tudunk esetleg mi is segíteni neki. “Szerintem sokan vannak akik játszanak nálatok, és lehet nem engedhetik meg maguknak, hogy el tudjanak menni kényelmesen a Korda élő nagykoncertre, ezért arra gondoltam: elviszem őket, és egy vacsorával is meglepem a kedves párt előtte.”- nyilatkozta nekünk Berinszki Zoltán, a Szent Fülöp alapítvány elnöke. 

Úgy néz ki tovább szőhetjük a szegedi szolidáris szálat, mert a kommentet olvasva, egy nevét elhallgatását kérő Szeged365 Family tag szeretne rászoruló családnak venni két jegyet a Szeged születésnapján megrendezésre kerülő koncertre. Hogy ki lesz a szerencsés nem árulta el, de megígérte elküldi a neveket és telefonszámukat a Szeged365 szerkesztőségébe, és a jegyeket odaadja nekik. Mi már nagyon várjuk, amint megkapjuk a neveket, természetesen azonnal összehozzuk a szolidáris felajánlásokat. Köszönjük Nektek szegedieknek, hogy ilyen jó hírekről is be tudunk számolni! 

Ezt olvastad már?

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb