Kikapcs

Közel 500 kétkerekű paripa bőg fel ma a Huszár Mátyás rakparton – mutatjuk a jótékonysági motoros felvonulás útvonalát

Szombat délután 2 órakor elstartol a szegedi Huszár Mátyás rakpartról  a Dél-Alföldi Motoros Egyesület a “Nyújts Kezet!” című, ötödik alkalommal megszervezett jótékonysági motoros felvonulása, mely nem kisebb célt szolgál, mint a Reménysugár a Dél-Alföldi Haematológiai És Onkológiai Gyermekbetegekért Alapítvány támogatása. A szervezők már közzétették a grandiózus felvonulás útvonalát, mutatjuk, hol találkozhattok ma a gyönyörű kétkerekű paripákkal a városban.

ÍGY NÉZ KI A MAI MENETREND, MUTATJUK A FELVONULÁS ÚTVONALÁT

Délután 2 órától 4-500 motoros kétkerekű paripája fog egyszerre felbőgni a Huszár Mátyás rakparton, hogy az egész belvárost felölelve felvonuljanak Szeged útjain. A szervezők beszámoltak nekünk a pontos útvonalukról is, ahol találkozhatunk a gyönyörű járgányokkal. Mutatjuk a mai menetrendet:

  • 14 órakor gyülekező a Huszár Mátyás rakparton,
  • 15 órakor indul a vonulás rendőri felvezetéssel az alábbi útvonalon:

Huszár Mátyás rakpart – Tisza Lajos körút – József Attila sgt. – Római krt. – Bertalan híd – Temesvári krt. – Székely sor – Belvárosi híd – Híd utca – Széchenyi tér – Kossuth Lajos sgt. – Rókusi krt. – Makkosházi krt. – Budapesti krt. – Kereszttöltés utca – Etelka sor – Felső Tisza-part – Huszár Mátyás rakpart – Tisza Lajos körút – Boldogasszony sgt. – Oldal utca – Állomás utca – Korányi fasor

  • a felvonulás 16 órakor ér véget, akkor ér a menet a Klinikákhoz, ahol bárki megcsodálhatja a szépséges motorokat,
  • illetve itt lehet majd adakozni a Reménysugár Alapítvány részére.

Ujváry Béla a Dél-Alföldi Motoros Egyesület elnöke külön köszönetét fejezte ki a Szegedi Rendőrkapitányság kollégáinak, hogy ingyen és bérmentve segítik, biztosítják a felvonulásukat.

EGY BETEGŐRZŐ MONITORRA GYŰJTENEK

A rendezvényen egy betegőrző monitorra gyűjtenek, mint Dr. Kovács Dénes, a Reménysugár Alapítvány kuratóriumi elnöke elmondta, rengeteget jelent nekik az ötödik éve megtartott jótékonysági megmozdulás, ahová tavaly több gyógyult kicsi is kilátogatott a szüleivel.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb